Bijbaan gehandicaptenzorg

Uurloon € 12,05
Locatie Haarlem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie, zoals Verpleegkunde, Geneeskunde of Social Work? Of heb je dit afgerond? Wil jij graag aan de slag in de gehandicaptenzorg? Lees dan verder!

Werken als ADL-assistent
Via Aethon kun jij aan de slag als ADL-assistent. Je verleent de cliënten hulp op afroep. De cliënten geven namelijk zelf aan via een alarm-intercomsysteem dat zij behoefte hebben aan ondersteuning bij de alledaagse levensverrichtingen. Je ondersteunt de cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, bij het aantrekken van steunkousen, wassen en het bereiden van maaltijden. Ook werk je met actieve en passieve tilliften. Heel diverse taken die het mogelijk maken dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

Je komt te werken bij het project in Haarlem. De vestiging is met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam en Leiden. De ochtenddiensten starten om 06.30 uur en avonddiensten eindigen om 00.00 uur.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kan inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • Je volgt een zorgstudie op MBO niveau 3/4, HBO of WO of je bent afgestudeerd. Denk aan studies, zoals Verpleegkunde, Geneeskunde, Fysiotherapie, Medische Hulpverlening etc.
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar

Wij bieden jou

  • Je verdient 12,05 bruto per uur
  • Toeslagen kunnen oplopen tot 160%
  • Je krijgt 8% vakantiegeld en bouwt tot 25 vakantiedagen op (o.b.v. full-time)
  • Reiskostenvergoeding
  • Een tijdelijk contract met vaste uren per maand, waarbij jij zelf regie hebt over jouw beschikbaarheid. Heel flexibel dus!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.