Bijbaan ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Heemskerk
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij momenteel de opleiding tot Verzorgende IG, verpleegkundige, fysiotherapeut óf een andere zorgstudie? Kom dan werken als helpende in de ouderenzorg in de omgeving van Heemskerk! Je kan aan de slag bij verzorgingstehuizen in Castricum, Limmen, Heemskerk of Uitgeest. Ook als je zorgopleiding hebt afgerond nodigen we jou uit om te solliciteren.

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega's ga je aan de slag om ouderen te ondersteunen bij de alledaagse levensverrichtingen (ADL). Hierdoor maak je het leven voor deze ouderen net even prettiger. Om de bewoners hierbij te ondersteunen, krijg je de vaardigheden aangeleerd in de training . Na het afronden van deze training ben jij bekwaam genoeg om aan de slag te gaan met ADL-handelingen en het toedienen van medicatie.

De locaties van de verpleeg- en verzorgingstehuizen liggen in Castricum, Heemskerk, Limmen en Uitgeest. Op deze locaties help je ouderen met somatische en psychogeriatrische aandoeningen. Elke oudere is zorgbehoevend, maar geen zorgbehoefte is hetzelfde. Dit houdt jouw werk interessant en leerzaam.

Je werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur. De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Haarlem, Alkmaar en Zaandam. Afhankelijk van de locatie duurt dit 30-60 minuten. Heb je een rijbewijs B, maar geen auto? Dan kunnen wij een Greenwheels voor jou reserveren!

Jouw talent

Oprechte interesse en aandacht zijn onmisbaar. Gevoel voor empathie en inlevingsvermogen zijn dus zeer belangrijk. Daarnaast voldoe je aan de volgende punten:

  • Je volgt een zorgstudie op MBO niveau 3/4, HBO of WO of je bent afgestudeerd. Denk aan studies, zoals Verpleegkunde, Geneeskunde, Fysiotherapie, Medische Hulpverlening etc.
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar

Wij bieden jou

Een training in de Basiszorg & Medicatie. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw cv. Daarnaast bieden we je:

  • Je verdient 12,63 bruto per uur
  • Toeslagen kunnen oplopen tot 160%
  • Je krijgt 8% vakantiegeld en bouwt tot 25 vakantiedagen op (o.b.v. full-time)
  • Reiskostenvergoeding
  • Een tijdelijk contract met vaste uren per maand, waarbij jij zelf regie hebt over jouw beschikbaarheid. Heel flexibel dus!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.