Verzorgende IG Parttime ouderenzorg

Uurloon € 13,27
Locatie Haarlem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij een verzorgende IG student en zit je in het laatste jaar of ben je al werkzaam als Verzorgende IG? Wil jij naast jouw huidige baan/studie flexibel ingezet worden in de zorg of ben jij op zoek naar een parttime flexibele baan als VIG'er? Start dan in de flexpool bij Aethon!

Werken bij Aethon en onze opdrachtgevers betekent dat jij jezelf kan ontwikkelen in het vakgebied waarin je bent afgestudeerd. Je bent zelf in staat om de volgende handelingen te verrichten: (o.a. in- en uit bed halen van cliënten, wassen, omkleden, het gebruik van tilliften, toedienen van medicatie en verpleegtechnische handelingen).Mocht je in het laatste jaar zitten, bieden wij een interne training aan zodat jij met jouw certificaat al aan de slag mag gaan als verzorgende IG! Er zijn zowel mogelijkheden in de thuiszorg als in de intramurale zorg. Je gaat flexibel aan de slag in de regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en/of Ijmuiden.

Door de ruime hoeveelheid teams/locaties is er altijd wel een plek beschikbaar die aansluit op je (flexibele) agenda en past binnen jouw reismogelijkheden. De diensten zijn voornamelijk 's morgens (vanaf 07:00 uur).

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

  • Je hebt een diploma verzorgende IG of zit in je laatste jaar van je verpleegkunde/verzorgende IG opleiding op het MBO/HBO.
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg
  • Je bent woonachtig in de regio Haarlem of bent bereid om hiernaar toe te reizen

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen via onze app. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Ook bieden we jou:

  • Een uurloon van minimaal €13,23 bruto per uur (afhankelijk van jouw ervaring)
  • Een tijdelijk dienstverband
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
  • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.