Parttime helpende Sint Jacob

Uurloon € 12,63
Locatie Heemstede
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij je carrière een boost geven? Aethon biedt naast het opdoen van relevante werkervaring ook certificaten en opleidingen binnen de zorg. Volg jij een zorg gerelateerde studie, of heb je deze afgerond én wil jij jouw cv een upgrade geven? Solliciteer dan nu!

Bij Aethon vinden wij het belangrijk, dat je de cliënten zo goed mogelijk thuis kunt helpen. Om de kwaliteit te waarborgen, bieden wij een interne training aan. De training bestaat uit vier fysieke trainingsdagen waarin je alles leert over het omgaan met de doelgroep, ADL handelingen (wassen, aankleden, verschonen enz.), steunkousen aandoen, tilliften etc.

Doormiddel van deze training behaal je een certificaat zodat je bevoegd bent om zelfstandig aan de slag te gaan in de zorg.Wij zoeken dus gemotiveerde kandidaten met een passie voor de zorg!

Wat ga jij doen?
Je begeleidt jouw cliënten, zorgt voor ritme en structuur en je verricht ADL-handelingen. Dus je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen, bij mondverzorging en met katheterzorg. Je helpt bij het eten en drinken en soms kook je. Daarnaast begeleid je bewoners bij het bewegen en bij creatieve dagbestedingsactiviteiten. In je werk gebruik je actieve en passieve tilliften.

Jouw talent

Je bent betrokken, behulpzaam en beschikt over een dosis inlevingsvermogen. Het is ook belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, geduldig bent, maar ook duidelijk je grenzen aangeeft. Daarnaast volg je een zorg gerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op minimaal MBO niveau 3, hbo-, wo-niveau. Denk aan opleidingen, zoals Geneeskunde, Verpleegkunde, Fysiotherapie etc.

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon met een vast aantal uren per maand
  • Een salaris van €12,63 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
  • Een poolmanager om jouw ambities te bespreken
Heb je interesse in deze goedbetaalde flexibele baan waarmee je waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet?
Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer.


Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken op 06-29071286 of een mail sturen naar noleen.vaningen@aethon.nl

Na je sollicitatie, nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ga je aan de slag bij woonzorgcentrum Stichting Sint Jacob!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.