Digitale marketing specialist

Salaris € 4000
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Als Online Marketeer bij de Aethon groep weet jij op een doeltreffende manier leads te genereren voor onze merken. Jij hebt kennis van Search, Social ads en conversie optimalisatie. Met een combinatie van Online Marketing activiteiten zorg jij voor fantastische online resultaten. Jij krijgt energie van het optimaliseren van zowel jouw branding- als conversiegerichte campagnes op de betaalde kanalenmix. Samen met jou willen wij fantastische resultaten boeken voor onze klanten in de zorg, bij gemeenten, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs.

Wat komt er nog meer bij kijken ?
Binnen ons marketing team bedenk, bewaak en optimaliseer jij de digitale campagneplanning en bepaal jij de digital media inkoop. Daarnaast werk jij nauw samen met onze Digitale Marketeer, Recruitment Marketeer en Content Marketeer. Met hen werk je samen aan het uitwerken en aanvullen van de Candidate Journey en de inrichting/optimalisatie van onze website.

 • Jij bent resultaatgericht, innovatief en een teamspeler
 • Jij hebt ervaring met de betaalde kanalen zoals Google Ads, Paid Social en Display
 • Jij analyseert de data en optimaliseert direct met als doel conversie en het behalen van de targets
 • Jij denkt pro-actief mee bij de commerciële en strategische ontwikkeling van ons snelgroeiend bedrijf.
Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Arnhem, Utrecht, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek waar je ook regelmatig te vinden zal zijn). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan honderd collega’s (alleen door Corona ziet dat er nu net even anders uit), die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit.

Jouw talent

 • Jij krijgt een kick van verantwoordelijkheid, want die krijg je als ervaren marketeer bij ons.
 • Je bent data gedreven en analyseert elke advertentie ten behoeve van de conversie optimalisatie en komt tot verbeteringen.
 • Je krijgt energie van het delen van je kennis van online marketing en best practices proactief binnen het team.
 • Je bent sterk met budgetten want je bepaalt en beheert het budget en bewaakt de cost per hire.
 • Je hebt een oog voor trends in de markt, doelgroepen en volgt de concurrentie op de voet.

Wij bieden jou

Een omgeving met enorme uitdagingen en kansen om te groeien. Jij krijgt een enorme verantwoordelijkheid waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen. Daarnaast krijg je:

 • Een fulltime baan (32 uur is ook mogelijk) met een tijdelijk contract en uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Een fulltime salaris tussen de €3.500,- en €4500,- euro bruto (afhankelijk van leeftijd en ervaring);
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onbeperkte vakantiedagen, laptop, telefoon en een goede pensioenregeling.

Over Aethon

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.