Bijbaan KCC Vestia

Uurloon € 14,92
Locatie Rotterdam
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij naast je studie graag iets extra’s verdienen en vind je het leuk om mensen te helpen? Ga aan de slag als KCC medewerker bij een woningcorporatie in Rotterdam! Beantwoord vragen van huurders via de telefoon, mail of sociale media.

Jij bent het eerste aanspreekpunt
Je komt binnen in een warm en hecht team, waar je met open armen wordt ontvangen. Als KCC medewerker ontvang jij voornamelijk telefoontjes met vragen, klachten en/of problemen van huurders, maar deze kunnen ook binnenkomen via de mail of sociale media. De vragen zijn elke keer verschillend en kunnen gaan over bijvoorbeeld beschikbaarheid van een woning, klachten over geluidsoverlast, reparaties of vragen over huurcontracten. Voordat jij begint als KCC medewerker, vinden wij het belangrijk dat jij weet hoe je met bepaalde situaties omgaat. Je krijgt daarom van ons een e-learning aangeboden, waarin je dingen leert over verschillende situaties en hoe je omgaat met bepaalde informatie. Na het succesvol afronden van deze e-learning, ben jij klaargestoomd om aan het werk te gaan in je nieuwe functie! Zodra je bent begonnen wordt je gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Met de Talentmanager kun jij onder andere je ontwikkeling en voortgang bespreken en kan je terecht met verschillende vragen.

De locatie is goed te bereiken vanuit o.a. Dordrecht, Delft en Gouda.

Jouw talent

Je bent mondeling en schriftelijk communicatief sterk en je vindt het leuk om mensen te woord te staan. Eerdere ervaring met klantencontact is fijn, maar het is geen must. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Snel kan schakelen
 • Gemotiveerd en representatief bent
 • Een hbo- of wo-studie volgt of bent afgestudeerd op dit niveau
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar bent (werktijden liggen tussen 08:00 en 18:00 uur)

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €14,92
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.