Recruitment Marketeer

Salaris € 3500
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Gaat jouw hart sneller kloppen van recruitment en marketing? Ben je thuis in online recruitment en arbeidsmarktcommunicatie en wil je hier graag verder in ontwikkelen? Dan is de Aethon Groep jouw volgende werkgever, want wij bieden je die kans!

Wat ga je doen?
Je gaat een belangrijke rol spelen binnen de afdeling marketing, waarin je terecht komt in het B2C-team (twee online marketeers, een programma-marketeer en een content marketeer). In jouw rol als Recruitment Marketeer ben je een echte verbinder. Je adviseert en ondersteunt onze lokale recruitmentteams in de regio’s bij het werven en binden van de beste talenten, die ze vervolgens zelf selecteren. Wat houdt dit precies in?

 • Je vertaalt de lokale recruitment KPI’s naar strategische marketingdoelstellingen. Samen met het B2C-team verwerk je dit tot een duidelijke communicatiestrategie die leidt tot duizenden nieuwe medewerkers per jaar
 • Als recruitment marketeer hou je grip over de complete Candidate Journey en optimaliseer je waar mogelijk. Van eerste interactiemoment tot aan aanname van onze nieuwe medewerkers weet jij wat er gebeurt en speelt.
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor vestigingsmanagers en spart met hen over ad-hoc wervingsvraagstukken. Met jouw kennis en expertise weet je samen met hen tot de juiste acties te komen.
 • Je neemt andere afdelingen mee in jouw ideeën. Zo schakel je veel met onze IT-afdeling om onze software nog beter aan te laten sluiten op onze ideale Candidate Journey
Kortom, jij weet wat er speelt binnen de organisatie en de recruitmentbranche. Hierdoor ben jij continue in staat onze campagnes en propositie te optimaliseren. Samen met de rest van het B2C-team uiteraard!

Jouw talent

Jij bent net als Aethon daadkrachtig, gedreven en optimistisch. Je gelooft er in, gaat ervoor en regelt het. Maar je bent vooral een ambitieuze en creatieve recruitment marketeer, die wil leren en ontwikkelen en toe is aan een volgende stap. En verder:

 • Heb je een relevante hbo-opleiding succesvol afgerond
 • Ben je een innovatieve, data-gedreven recruitment- en arbeidsmarktcommunicatiespecialist met ten minste drie jaar relevante ervaring
 • Ben je een verbinder en communicatief sterk en overtuig je op inhoud
 • Tot slot ben je altijd gretig. Je ziet kansen en wilt deze dan ook benutten

Wij bieden jou

 • Een salaris tussen de €3000 - €3750 (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • Een fulltime baan (32-40 uur) op basis van een tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, onbeperkte vakantiedagen, laptop, telefoon en een goede pensioenregeling
 • Een baan waarin je écht het verschil kunt maken voor onze klanten en talenten
 • De vrijheid om jouw functie verder vorm en invulling te geven, (bijna) alles kan en mag!
 • Ontwikkeling en optimale inzet van jouw talenten door gerichte opleiding, coaching en begeleiding
Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?
Ben je toe aan een volgende stap in jouw vakgebied en geïnteresseerd in deze boeiende rol bij de Aethon Groep in Rijswijk? Als aanjager van ontwikkeling en groei, stellen we jouw ontwikkeling voorop. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat! Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer! Na je sollicitatie, nemen we snel contact op voor een eerste kennismaking.

Over Aethon

Bij de Aethon Groep – werkgever van talent en professionals. Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaal leverancier van personeel van onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.