Parttime zorghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Voorburg
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ken je dat? Je bent begonnen met een zorgstudie en vindt alle stof ontzettend interessant, maar zou ook graag wat praktijk ervaring willen op doen? Bij Aethon en haar opdrachtgevers is het mogelijk om tijdens je studie al werkervaring op te doen! Je gaat aan de slag in de ouderenzorg en ondersteunt cliënten bij de ADL-zorg. Een waardevolle en flexibele parttime baan.

Werken aan jouw ontwikkeling
Voordat je aan de slag gaat bij een van de opdrachtgevers van Aethon, volg je de training "basiszorg en medicatie". Tijdens deze training leer jij ouderen te ondersteunen bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), hoe jij hier tilliften bij inzet en bepaalde medicatie moet toedienen/aanreiken. Na de training, loop je tijdens drie diensten bij de zorginstelling mee met een ervaren zorgprofessional. Om er zeker van te zijn jij straks bekwaam en bevoegd bent om deze handelingen uit te voeren, worden de handelingen ook afgetekend.

Waar ga je werken als verzorgende
Woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg biedt zorg aan mensen met dementie of lichamelijke klachten. Ouderen wonen zelfstandig in een tweekamerappartement en ontvangen de zorg die zij nodig hebben. Het woonzorgcentrum biedt een groot aantal faciliteiten en activiteiten. Ook wijkbewoners, met en zonder zorgindicatie, kunnen terecht bij de dag verzorging en de diverse dagactiviteiten- en ontmoetingscentra. Kortom, De Mantel in Voorburg is er voor iedereen.

Jouw talent

Je voelt je betrokken bij ouderen en je wilt hen graag de beste zorg verlenen. Je kunt je goed inleven in deze groep senioren en je stelt jezelf proactief en flexibel op om in te spelen op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar je geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast:

  • volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.
  • vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!
  • vind je het niet erg om onregelmatige diensten te werken

Wij bieden jou

  • Een tijdelijke dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van €12,63
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een eigen poolmanager
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Is dit de ideale baan voor jou? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.