Bijbaan Verzorgende

Uurloon € 12,63
Locatie Nijmegen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ervaring opdoen in de zorg en deels je reistijd uitbetaald krijgen? Lees snel verder!

Bij Zinzia ondersteun je de bewoners bij alle zaken die ze zelf nog kunnen doen en helpt daar waar nodig. Door jouw eerder opgedane ervaring in de zorg kan je goed inspelen op acute zorgvragen van de doelgroep, maar is er ook ruimte voor jouw ontwikkeling binnen de ouderenzorg. Voor deze functie is het van belang dat je een zorgstudie volgt of hebt afgerond. Nieuwsgierig naar meer informatie? Lees dan snel verder!

Jouw werkervaring uitbreiden
Als verzorgende bij Zinzia krijg je de kans om je ervaring in de zorg uit te breiden. Je gaat aan de slag op verschillende afdelingen met complexere doelgroepen, denk hierbij aan NAH, GP en PG afdelingen. Zinzia biedt intensieve zorg, verpleging, begeleiding en behandeling op maat in een (beschermde) veilige woonomgeving. Hierbij ga je ADL- handelingen uitvoeren en dien je medicatie toe. Denk hierbij aan het wassen en het aankleden van de oudere en hulp verlenen bij de toiletgang. Voordat je hiermee aan de slag gaat volg je via Aethon de training ADL, transfer en medicatie en word je in jouw eerste drie diensten volledig ingewerkt.

Makkelijk bereikbaar en flexibel in te plannen
De locaties van Zinzia Zorggroep liggen in Renkum, Wageningen en Bemmel. Wageningen en Bemmel zijn een uur reizen vanaf station Nijmegen. Naast dat je reiskosten worden vergoed, betalen wij een halfuur reistijd aan je uit zowel heen als terug. Mocht je in Bemmel worden ingedeeld vergoeden wij je reiskosten en is je reistijd slechts 20 minuten.
De werktijden zijn tussen 07:00 uur en 23:00 uur. Dit is verdeeld in ochtend- en avond diensten. Je bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent om te werken. Hierdoor kan je volledig flexibel aan de slag binnen de zorg!

Jouw talent

Jij vindt de kwaliteit van de zorgverlening belangrijk. Dit is dan ook een van de drijfveren achter jouw studiekeuze geweest. Jij volgt momenteel een zorg gerelateerde mbo-, hbo- of wo-opleiding. Ook als je deze opleiding hebt afgerond nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Daarnaast is een bijbaan in de zorg via Aethon ideaal voor jou als jij:
• Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt
• Proactief durft te handelen
• Flexibel bent. Zowel in je werk als in je beschikbaarheid.

Wij bieden jou

• Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
• Een bruto salaris van €12,63 bruto per uur
• 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
• De reistijd wordt deels uitbetaald (de voorwaarden bespreek je in overleg met de recruiter)
• Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
• De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen

Ga jij samen met ons voor het allerbeste resultaat?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. Met onze sterke partner, Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel in de bovengenoemde werkvelden. Samen Professionals stopt daar echter niet, zij gaan nog verder bij de (semi-)overheid.

We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevantie trainingsprogramma's. Op deze manier creëren een duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.