Thuiszorg Medewerker

Uurloon € 13,27
Locatie Ede
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Houd je ervan om mensen te verzorgen en voel jij je thuis in de zorg? Ben je daarnaast nog opzoek naar een bijbaan waarbij je je opgedane kennis in de praktijk kunt brengen? Lees dan snel verder, want dan kan deze bijbaan zo maar de perfecte match zijn. Als Thuiszorg Medewerker voor Vilente krijg jij de kans om actief te ondersteunen in de ouderenzorg op zelf in te plannen diensten. Lekker flexibel dus!

De ideale baan om jouw carrière in de zorg mee te beginnen.

Jouw werkzaamheden bestaan uit de basisbehoefte van de zorg: ondersteuning en verpleging. Je gaat aan de slag met algemeen dagelijkse levensverrichtingen bij ouderen (ADL). Denk hierbij aan ondersteunen bij het douchen, het aan- en uittrekken van steunkousen, medicatie toedienen en bijvoorbeeld katheterzorg. Het is belangrijk dat je voor deze (bij)baan in de thuiszorg enige praktische ervaring hebt opgedaan in de zorgbranche. Bijvoorbeeld door een zorgstage die je hebt gelopen, of door eerdere werkervaringen in de zorg.

We laten jou niet zomaar het werkveld in gaan. Daarom volg je eerst de training Basiszorg, Medicatie & Verpleegtechnische Handelingen . Na het behalen van je certificaat plan je met jouw planner je inwerkdiensten. Tijdens je inwerkdiensten loop je mee met onze praktijkbegeleidster, die jou alle kneepjes van het vak leert. Er is ruimte om vragen te stellen en om onder toeziend oog van een professional de handelingen uit te voeren.

De helpende hand in de vergrijzing

Je gaat aan de slag bij Vilente. Vilente levert veel verschillende soorten zorg in o.a. gemeente Ede en Wageningen waar jij aan de slag kunt gaan. Met als koers: Zorg voor ouderen van A tot Z. Hiermee speelt Vilente in op de toenemende vergrijzing. Belangrijk is het bieden van een gezellig thuis in de woonzorgcentra met als visie dat ieder mens zichzelf kan blijven. En daar ga jij bij helpen!
De thuiszorglocaties van Vilente liggen in de regio van gemeenten Ede en Wageningen. Door de ruime afstanden tussen de locaties is een auto een pré, maar er zijn ook veel fietsroutes beschikbaar. Diensttijden liggen tussen 07:00 uur en 23:15 uur, in diensten van vier tot acht uur.

Jouw talent

Je werkt met mensen, emotie en gevoelens. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en proactief gedrag tonen om de juiste balans te vinden tussen verzorgen en zelfstandigheid bieden. Ook ben je geduldig en kan jij je grenzen duidelijk aangeven. Geen stress, als je vragen hebt dan kan je altijd terecht bij je collega’s, je praktijkbegeleider of zelfs je talentmanager. Daarnaast:  

  • Volg je een zorg gerelateerde opleiding (HBO/WO/ MBO)
  • Krijg je energie van het werken met mensen en tovert graag een lach op het gezicht van de ouderen.
  • Sta je stevig in je schoenen en wil je de doelgroep voorzien van de beste zorg

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen.
Ook krijg je van ons:

  • Een bruto uurloon van €13,27 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
  • Een waardevol certificaat Basiszorg, Medicatie en Verpleegtechnische Handelingen
  • De mogelijkheid om door te groeien naar onder andere de thuiszorg
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.