Bijbaan Woonbegeleider

Uurloon € 12,63
Locatie Ijmuiden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Steek jij graag jouw handen uit de mouwen en help jij graag mee om een huiselijke sfeer te creëren voor bewoners? Begin dan als woonzorgbegeleider/huiskamermedewerker in de ouderenzorg in Ijmuiden!

Wat ga je doen?
Je staat zelfverzekerd in je schoenen en je bent in staat om in groepsverband het overzicht te houden. Het is belangrijk dat jij tijdig opvangt waar jouw woongroep behoefte aan heeft, maar natuurlijk ook dat je daar op in kan spelen. Zo zal jij zelfstandig een groep begeleiden en assisteren bij, bijvoorbeeld het koffie/thee moment of het dineren. Verder vind je het leuk om actief bij te dragen aan de dagstructuur voor de cliënten. De eigen regie van de cliënt is ook jouw uitgangspunt. Daarnaast houd je ook de keuken op orde en het schoonhouden van de kamers van de bewoners.

De werktijden zijn tussen 08:00 tot 13:00 uur of van 13:00 tot 20:00. De locatie is goed te bereiken vanuit Haarlem, Hoofddorp, Bloemendaal en Beverwijk.

Jouw talent

Voor deze functie als huiskamer assistent zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten met affiniteit in de zorg. En verder:

 • Ben je flexibel inzetbaar op verschillende teams/afdelingen
 • Ben je empathisch ingesteld met een gastvrije houding
 • Heb je een zorgzaam karakter
 • Heb je een proactieve houding en kun je je flexibel opstellen in onverwachte situaties

Wij bieden jou

 • Een bruto uurloon van €12,63
 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%!
 • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt om te assisteren in de zorg? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp)

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.