Bijbaan in de ouderenzorg

Uurloon € 11,90
Locatie Groningen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Vind jij het leuk om ouderen te helpen bij hun ADL-handelingen en daarnaast ook meer te leren over Verpleegtechnische vaardigheden? Wil jij daarnaast €11,90 per uur verdienen? En ook nog eens flexibel werken, waar en wanneer het jou uitkomt? Dan kan dit zomaar eens jouw vacature zijn!

Werken in de ouderenzorg
Vanuit jouw studentenwoning stap je zo de Vismarkt op en pak je je fiets richting de woonzorg locatie in Groningen Stad. Buitenadem aangekomen gaat je dienst dan eindelijk beginnen, waarbij je ADL-handelingen en Verpleegtechnische vaardigheden gaat doen. De doelgroep waar je mee gaat werken zijn ouderen met dementie of fysieke beperkingen. Belangrijk is dat jij een hart voor de zorg hebt, dit zodat je de ervaringen tussen jou en de bewoners zo prettig mogelijk gaat laten zijn.

Je komt terecht in een hecht team, maar gaat veelal individueel aan het werk. Je collega’s staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Werken in de ouderenzorg is flexibel, afwisselend en leuk!

Wij helpen jou ontwikkelen
Bij Aethon staat de ontwikkeling van medewerkers centraal. Voordat jij aan de slag gaat, bieden wij jou een leuke en leerzame training aan. Hierdoor ben jij goed voorbereid om aan de slag te gaan als thuishulp! Je gaat de training Basiszorg & Medicatie & Verpleegtechnische vaardigheden volgen. Tijdens de training leer je onder andere hoe je (verzorgend) moet wassen, hoe je verschillende type medicamenten toedient, hoe je stoma's moet verzorgen en hoe je moet blaasspoelen. Aansluitend maak je een examen, zodat jij straks bevoegd bent om de vaardigheden in de praktijk toe te passen! Daarnaast wordt je gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Bij de Talentmanager kan jij onder andere terecht met al je vragen en je bespreekt met hem of haar je ontwikkeling en voortgang.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

  • Stevig in je schoenen staat
  • Minimaal 12 uur per week wilt werken
  • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt(of afgestudeerd bent)

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto uurloon van €11,90
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.