Parttime klantcontact medewerker publieke sector

Locatie 'S-Gravenhage
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Krijg jij energie van contact met klanten en ben jij graag dienstverlenend bezig? Ben jij flexibel en ga je uitdagingen niet uit de weg? Kom dan werken in de publieke sector, regio Zuid-Holland. Je komt te werken bij een woningcorporatie of een gemeente.

Als klantcontact medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, bedrijven en instellingen. Je neemt de telefonische vragen in behandeling en verwerkt deze in de verschillende systemen. Een verantwoordelijke parttime functie waarbij je veel verschillende klanten spreekt, vragen beantwoordt en advies geeft. Het is een afwisselende job waar je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent. Word jij het nieuwe visitekaartje?

JOUW DAG
Als klantcontactmedewerker zal je actief zijn in de regio Zuid-Holland. In de functie ben je het eerste aanspreekpunt. Zo krijg je te maken met diverse vraagstukken, klachten en/of problemen. Aan jou de taak om de klanten hierin zo goed mogelijk van dienst te zijn en te woord te staan. Je bent dus een echte dienstverlener die de klant altijd vooropstelt en leert in deze functie effectief te communiceren. Als eerste aanspreekpunt zorg jij er altijd voor dat de vraagsteller tevreden gesteld is en dat je de nodige acties op touw zet om te komen tot een oplossing. Je bent flexibel inzetbaar als klantcontact medewerker. Je onderscheidt je door jouw dienstverlenende instelling en stelt de klant altijd centraal. Je hebt een proactieve houding, zowel richting de klant als de (interne) collega’s.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Je staat tenslotte heel de dag in contact met klanten. Eerdere klantcontactwerkzaamheden zijn dan zeer welkom, maar zeker niet een must. Daarnaast:
• Ben je enthousiast en representatief
• Volg je minimaal een hbo- of wo-studie of bent afgestudeerd op dit niveau
• Minimaal 16 uur per week beschikbaar op werkdagen

Wij bieden jou

Wij bieden jou
• Een bruto salaris vanaf €13,65 per uur
• 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
• Een tijdelijk dienstverband
• Flexibiliteit, je bepaalt welke dagen je werkt!
• Begeleiding van een Talent Manager
• Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
• Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen

Afhankelijk van de opdrachtgever liggen jouw werktijden tussen 07:45 uur en 18:00 uur,

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.