Bijbaan in de thuiszorg

Uurloon € 12,63
Locatie Maastricht
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij op dit moment een zorg gerelateerde mbo-,hbo- of wo opleiding, of heb je deze afgerond? Heb jij daarnaast enige ervaring opgedaan in de (thuis)zorg, bijvoorbeeld middels een stage, vrijwilligerswerk of eerdere bijbaan? Dan is deze parttime baan bij Envida in de thuiszorg iets voor jou!

Werken bij een top-werkgever!
Als thuiszorgmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van ouderen die thuis wonen. Je gaat ADL handelingen verrichten zoals het aan- en uitkleden, wassen, aantrekken van steunkousen, eten en drinken en de mondverzorging. Daarnaast deel je medicatie uit en dien je deze regelmatig toe.
Je werkt zelfstandig maar je kunt altijd terugvallen op het team van verzorgenden, verpleegkundigen en artsen. Jullie gezamenlijke doel is ervoor zorgen dat de ouderen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen!

Envida is gevestigd in regio Maastricht, Valkenburg, Gulpen, Vaals. Omdat je in de thuiszorg gaat werken en sommige plekken lastig met het ov te bereiken zijn, is het handig als je een rijbewijs hebt. Geen eigen auto? Geen zorgen! Wij reserveren een auto voor je via Greenwheels. Deze staat klaar bij jou in de buurt zodat je daarmee naar de locaties kunt rijden.
Voor diegene die geen rijbewijs hebben is het mogelijk om ingepland te worden op fietsroutes.

Jouw ontwikkeling staat centraal
Voordat je start bij Envida leren wij je alle kneepjes van het vak tijdens de training ADL, transfer en medicatie. Wij bieden jou een training aan waarna je zelfstandig ouderen mag ondersteunen met ADL-handelingen en medicatie. Na afronding krijg je een ruim inwerktraject, waarna je zelfstandig aan de slag gaat. Naast het team van Envida dat voor je klaar staat, kun je altijd terecht bij je Talent Manager. Dit is jouw vaste contactpersoon binnen Aethon, die samen met jou kijkt naar de mogelijkheden qua groei en ontwikkeling.

Jouw talent

Je vindt het geweldig om de ouderen te helpen omdat zij daar blij van worden en je draagt graag jouw steentje bij aan de maatschappij. Daarnaast heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en kun je prima zelfstandig werken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Een zorg gerelateerde mbo, hbo of wo studie volgt of hebt afgerond
  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training ADL, transfer en medicatie. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  • Een bruto uurloon van €12,63
  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.