Bijbaan Verzorgende Thuiszorg – regio Maastricht

Uurloon € 11,90
Locatie Maastricht
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Vind jij het prettig om zelfstandig te werken en tegelijkertijd ouderen te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen? Dan is het werken in de thuiszorg in de regio Maastricht, Valkenburg, Meersen en Bunde een mooie uitdaging voor jou. Daarnaast kun je zelf aangeven wanneer je wilt werken.

Wat ga je doen?
Je helpt de cliënten bij dagelijkse activiteiten zoals de huishouding (schoonmaken, afwassen enz), wandelen, koffie/thee moment en natuurlijk een gezellig praatje zodat de cliënt zich gehoord voelt. Je zult natuurlijk een lijst meekrijgen waarin staat wat er precies verwacht wordt en bij welk huis je wordt verwacht in de wijk. Samen met het zorgteam zorg je ervoor dat de cliënt de juiste aandacht ontvangt om zijn/haar leven een kleurtje te geven. Een stukje zelfstandigheid wordt zeker gewaardeerd!

Voordat je start haal je via Aethon het waardevolle certificaat ADL, transfer en medicatie. Daarmee mag je ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) en medicatie handelingen uitvoeren. Je maakt deel uit van een team, maar werkt grotendeels zelfstandig. Je verdient direct een goed salaris, doet waardevolle praktijkervaring op voor je studie en levert een echte bijdrage aan het welzijn van de zorgvrager.

Jouw talent

Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken en je krijgt energie van het helpen van anderen. En verder:

  • Volg je een zorgstudie of je hebt een studie in deze richting afgerond
  • Ben je flexibel beschikbaar zowel doordeweeks als in het weekend
  • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed zelfstandig werken

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand en een bijbehorend gegarandeerd maandsalaris, gebaseerd op een uurloon van €11,90
Bij een vast maandsalaris hoort ook vakantiegeld, in dit geval 8,33%, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag volgens de cao voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Daarnaast krijg je:

  • Vakantiedagen op basis van het aantal contracturen (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een opleiding via Aethon met het waardevolle certificaat ADL, transfer en medicatie
  • Tot slot; onvergetelijke ervaringen met dankbare mensen, die vaak al een heel leven achter de rug hebben en voor wie je écht iets betekent en het verschil maakt!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.