Parttime Huishoudelijk hulp Thuiszorg

Uurloon € 10,90
Locatie Castricum
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Vind jij het prettig om zelfstandig te werken en tegelijkertijd ouderen te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen? Dan is het werken bij Zorgbalans een mooie uitdaging voor jou. Je komt te werken in de thuiszorg en kunt zelf aangeven wanneer je wilt werken.

Je helpt de cliënten bij dagelijkse activiteiten zoals de huishouding (schoonmaken, afwassen enz), wandelen, koffie/thee moment en natuurlijk een gezellig praatje zodat de cliënt zich gehoord voelt. Je zult natuurlijk een lijst meekrijgen waarin staat wat er precies verwacht wordt en bij welk huis je wordt verwacht in de wijk. Samen met het zorgteam zorg je ervoor dat de cliënt de juiste aandacht ontvangt om zijn/haar leven een kleurtje te geven. Een stukje zelfstandigheid wordt zeker gewaardeerd!

Jouw talent

Je bent betrokken, behulpzaam en beschikt over een dosis inlevingsvermogen. Ook sta je stevig in je schoenen, ben je geduldig, maar je geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding. Denk aan opleidingen, zoals Geneeskunde, Verpleegkunde, Fysiotherapie etc.

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband met een vast aantal uren per maand
    - De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
  • Een bruto uurloon van €10,90
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Noleen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsapp)

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.