Bijbaan helpende – Brentano

Uurloon € 12,63
Locatie Amstelveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij al tijdens je zorgstudie concreet iets betekenen voor kwetsbare ouderen? Waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je wilt werken? Dan is deze bijbaan als helpende bij Brentano perfect voor jou!

Jezelf ontwikkelen in de (ouderen)zorg
Bij Aethon krijg je de kans om al tijdens je zorgstudie relevante kennis en ervaring op te doen. Zo start je te allen tijde met de training Basiszorg & Medicatie, rond je de training af met een examen en krijg je een certificaat waarmee je aantoont dat je bekwaam bent om aan de slag te gaan als helpende. Als helpende ga jij de bewoners ondersteunen in de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Denk aan het assisteren bij het wassen, aan- en uitkleden, mondverzorging etc. Daarnaast help je hen met in- en uit bed verplaatsen, reik je medicatie aan en leer je communiceren met jouw zorgvrager. Heel afwisselend werk en dankbaar werk dus!

De ochtenddiensten beginnen om 07:00 uur. Dag diensten beginnen vaak rond 14:30. Avonddiensten duren vaak tot 23:00 uur. De woon-zorgcentra zijn goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer vanuit Amsterdam en Uithoorn. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Jouw talent

Je voelt je betrokken bij de verschillende groepen bewoners en wilt hen graag de beste hulp geven. Je kunt je goed inleven in cliënten en je speelt op een flexibele en proactieve manier in op ieders individuele behoefte. Daarbij sta je stevig in je schoenen, ben je geduldig, maar je geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding. Denk aan opleidingen, zoals Geneeskunde, Verpleegkunde, Fysiotherapie etc.

Wij bieden jou

Een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je toekomstige loopbaan in de zorg. Daarnaast krijg je:

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon met een vast aantal uren per maand
  • Een salaris van €12,63 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen

Heb jij interesse in deze flexibele functie?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.