Bijbaan helpende gehandicaptenzorg

Uurloon € 12,05
Locatie Almere
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie op niveau 3 of 4? Of heb je deze afgerond en wil je graag lichamelijk gehandicapten zo zelfstandig mogelijk laten leven? Start dan als ADL-assistent bij Fokus Wonen in Almere en doe direct praktijkervaring op!

Werken als ADL-assistent
Als ADL-assistent verleen je hulp op afroep. Dit wil zeggen: op momenten dat de cliënt zelf aangeeft behoefte aan hulp te hebben, bijvoorbeeld via een alarm-intercomsysteem dat in alle woningen aanwezig is. Het doel van dit unieke concept is, het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maken om in alle vrijheid en op hun eigen manier te leven.

Als je wordt afgeroepen help je cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, bij het aantrekken van steunkousen, wassen en het bereiden van maaltijden. Ook werk je met actieve en passieve tilliften. Heel diverse taken die het mogelijk maken dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

Fokus Wonen in Almere
Je komt te werken bij Focus Wonen in Almere. De vestiging is met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Hilversum en Lelystad. Je start met een aantal inwerkdiensten onder begeleiding van een ervaren collega uit je team. Tijdens deze inwerkdiensten leer je het werk, je collega’s en de bewoners kennen. Binnen de eerste maanden na je indiensttreding begin je met een aantal waardevolle trainingen aan de Fokus Academie in Utrecht, zoals de trainingen Persoonlijke Verzorging, Transfer en LAG (Lastig en Agressief Gedrag). Interessante en leerzame trainingen, die je echt verder helpen in je werk en in je zorgcarrière.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kan inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg. Daarnaast:

 • volg je een een zorggerelateerde mbo-opleiding op niveau 3 of 4. Of deze heb je met succes afgerond
 • vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon met een vast aantal uur per maand
 • Een salaris van €12,05 bruto per uur
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om te werken wanneer het jou uitkomt
  Reageer nu!
  Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via liselotte.straatsma of telefonisch via 06-11835403 (whatsappen of bellen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.