Bijbaan bij een gemeente of woningcorporatie

Uurloon € 13,65
Locatie Nederland
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Aethon zoekt studenten die bruisen van de energie. Die op zoek zijn naar betekenisvol werk én die zichzelf willen ontwikkelen. Ga voor ons aan de slag bij een gemeente of woningcorporatie bij jouw in de buurt en geef je carrière een kickstart. 

Als medewerker klantcontact help je mensen op weg met hun vragen. Je geeft advies en zorgt ervoor dat burgers snel en goed geholpen worden. Je bent kortom het eerste aanspreekpunt. In het KCC help je burgers/huurders aan de telefoon en soms ook via social media en de mail. Aan de front office behandel je burgerzaken als het aanvragen van een nieuw paspoort of het uitreiken van een VOG. Dankzij jouw inzet kan de publieke organisatie waarvoor je werkt efficiënt schakelen en hun werk zo goed mogelijk doen!

Ben je parttime beschikbaar? Woon je in Maastricht of omstreken, reageer dan nu!

Jouw talent

  • Jij bent een kei in multi tasken en bent communicatief sterk!
  • Callcenter of klantenservice ervaring is een pre
  • Je studeert aan het HBO of de universiteit, of hebt net je studie afgerond
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, op meerdere doordeweekse dagen tussen 08.00 en 17.30 uur
  • Je bent bereid om maximaal 1 uur te reizen voor je werk

Wij bieden jou

  • Uitdagend en betekenisvol werk in jouw regio
  • Opleidingen en trainingen om jezelf te ontwikkelen
  • Leuke collega’s en een informele werksfeer
  • Flexibele werktijden, zodat je jouw bijbaan eenvoudig combineert met je studie
  • Een salaris vanaf 14,00 euro per uur
Word jij enthousiast van deze vacature?
Mijn naam is Laura, en ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. Laat je gegevens gerust bij deze vacature achter en plan later een belafspraak met mij in. Bellen, appen of mailen mag ook altijd naar 06-11261239 of laura.vansabben@aethon.nl. Ik hoop je snel te spreken!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.