Parttime nachtbraker in de zorg

Uurloon € 20
Locatie Apeldoorn
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij een gedreven en leergierige student die graag wat extra praktijkervaring wil opdoen naast je studie? Bloei jij helemaal op van het werken in de zorg? Misschien heb je wel helemaal de verkeerde studie gekozen, ben je gestopt en nu bezig met het oriënteren op een passende vervolgstudie. Lees snel verder, want wij hebben een leuke uitdaging voor jou!

Werken in de nacht
Voor een opdrachtgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar iemand die meerdere nachten in de week beschikbaar is om bij te springen. Je hebt bij deze opdrachtgever in de zorg de taak om de andere twee medewerkers in de nachtdiensten te ondersteunen. Bijvoorbeeld om een bewoner weer terug naar zijn of haar kamer te begeleiden. Het is een ondersteunende ofwel dienstverlenende rol. Je bent dus niet bezig met de zorgvraag van de bewoners oftewel: Alle Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL-handelingen).

Affiniteit in de ouderenzorg
Ook al ben je in deze rol niet verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging van de bewoners, het is natuurlijk wel erg belangrijk dat je het leuk vindt om met deze doelgroep te werken en enige affiniteit in deze sector hebt!

Jouw talent

Natuurlijk ben je bereid om voor een leuk salaris in de nacht werkzaam te zijn, heb je een oplettend karakter en draag je graag wat bij in de zorg. Ook vind je het leerzaam om ervaringen in de zorgsector op te doen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij:

  • Stevig in je schoenen staat
  • Pro actieve houding hebt
  • Meerdere nachten achter elkaar kan werken (max 7 dagen werken, dan 7 dagen rust)
  • Voor een langere periode beschikbaar bent

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

- Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
- Een bruto uurloon van minstens €20,00
- 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
- Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
- De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen

  • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken

    Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.