Vakantiewerk Ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Deze zomer veel uren maken, dankbaar werk verrichten en relevante werkervaring opdoen? Bij Aethon kan het! In deze flexibel in te plannen functie ga je aan de slag in de ouderenzorg, bijvoorbeeld in de regio Amsterdam/Amstelveen, Haarlem, Ijmuiden of Alkmaar!

Jezelf ontwikkelen in de (ouderen)zorg
Bij Aethon krijg je de kans om al tijdens je zorgstudie relevante kennis en ervaring op te doen. Zo start je te allen tijde met de training Basiszorg & Medicatie, rond je de training af met een examen en krijg je een certificaat waarmee je aantoont dat je bekwaam bent om aan de slag te gaan als helpende. Als helpende ga jij de bewoners ondersteunen in de algemene dagelijkse levensverrichtingen. Denk aan het assisteren bij het wassen, aan- en uitkleden, mondverzorging etc. Daarnaast help je hen met in- en uit bed verplaatsen, reik je medicatie aan en leer je communiceren met jouw zorgvrager.

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities en wensen. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

Jouw talent

Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding (of hebt deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding. Denk aan opleidingen, zoals Geneeskunde, Verpleegkunde, Fysiotherapie etc.
  • Heb je affiniteit met de ouderenzorg
  • Ben je in de maanden juni, juli en augustus minimaal 2 dagen in de week beschikbaar (zelf in te delen, weekend mag ook)

Wij bieden jou

Een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je toekomstige loopbaan in de zorg. Daarnaast krijg je:

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon met een vast aantal uren per maand
  • Een salaris van €12,63 per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer je werkt
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.