Bijbaan Helpende Psychogeriatrische Zorg

Uurloon € 12,63
Locatie Hilversum
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie, zoals verpleegkunde ? Start dan als helpende in Hilversum en doe direct praktijkervaring op!

Werken in de ouderenzorg
Bij HilverZorg staat de kwaliteit van leven voor cliënten centraal. Om ervoor te zorgen dat ook jij deze kwaliteit kan bieden, volg je via Aethon de training Basiszorg & Transfer. Hierna word je ingewerkt op de locatie Zonnehoeve. Hét expertisecentrum voor dementie. Hier draag je bij aan het bieden van de best mogelijke zorg. Dit doe je door de gezondheidstoestand van cliënten te signaleren op somatisch en psychosociaal gebied. Ook ondersteun je bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Denk hier aan wassen, aan- en uitkleden en eten en drinken. Ook zorg jij voor voldoende sociale contact. De ouderen vinden het namelijk altijd fijn als je er weer bent!

Meerdere locaties en meerdere doelgroepen
HilverZorg heeft meerdere locaties in Hilversum. Bijvoorbeeld de locatie Zonnehoeve, waar ouderen met dementie in de natuur van het Loosdrechtse Bos wonen. Andere locaties van HilverZorg zijn de Boomberg, de Egelantier en Lopes Dias. Je komt bij één of meerdere locaties te werken. De locaties zijn gespecialiseerd in dementie, korsakov en chronische psychiatrie. Dus met de juiste motivatie is dit de kickstart van jouw carrière in de zorg! De locaties zijn goed bereikbaar vanaf station Hilversum. Je werktijden liggen tussen 07:00 uur 's morgens en 23:00 uur 's avonds, in diensten van 4-8 uur.

Jouw talent

Jij volgt momenteel een zorgopleiding op mbo-3 of hoger. Heb je deze afgerond? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen bij HilverZorg. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Reeds relevante ADL ervaring
  • Een zorggerelateerde studie volgt op mbo niveau 3 of 4 of hbo of wo
  • Minimaal 4 uur per week beschikbaar bent
  • Een passie hebt voor de ouderenzorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je dus met de Basiszorg & ADL. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw cv. Daarnaast bieden we je:

  • Een bruto uurloon van €12,63
  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie. Zij is te bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen)

Wegens het coronavirus is ons sollicitatieproces volledig digitaal.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.