Bijbaan Thuiszorg

Uurloon € 13,27
Locatie Alkmaar
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Breidt je werk-/stage-ervaring in de zorg uit met een flexibele bijbaan in de ouderenzorg bij Magenta! Kom werken als verzorgende bij het revalidatiecentrum van Magentazorg in Oudorp waar je ouderen er weer bovenop helpt na fysieke tegenslag. Of werk op de locatie Oudtburgh in Bergen met dementerende ouderen! Een goedbetaalde parttime bijbaan waarbij je zelf bepaald wanneer je werkt. Met trainingen en een ruim inwerktraject brengen we jouw carrière in de zorg in stroomversnelling!

Jouw inzet voor duizenden ouderen
Voordat jij start bij Magentazorg volg je de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Tijdens de training - en dus ook in de praktijk - ga je aan de slag met handelingen zoals subcutaan injecteren, bloedsuiker prikken, insuline toedienen, tensie en bloeddruk meten. Daarnaast ondersteun je de ouderen bij Magentazorg met hun dagelijkse levensverrichtingen. Samen met je collega's zet jij je in om om ouderen die revaliderende zijn van bijvoorbeeld een heupoperatie of een stevige longontsteking een goede dag te bezorgen. Gedurende jouw werkzaamheden sta je in nauw contact met jouw contactpersoon bij Aethon; jouw Talent Manager. Samen gaan jullie op zoek naar de best mogelijke vervolgstap om jouw carrière nog verder te ontwikkelen. Zo kun je doorgroeien naar de thuiszorg en hebben we je ook nog andere trainingen te bieden.

Jouw talent

Je werkt met mensen, emoties en gevoelens. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat om de juiste balans te vinden tussen verzorgen en zelfstandigheid bieden. Ook ben je proactief, je bepaalt namelijk zelf in welke volgorde jij jouw taken vervult. Maar geen paniek, als je vragen hebt staan je collega’s altijd voor je klaar! Daarnaast:

 • Volg je een zorg-gerelateerde studie op mbo niveau 4, hbo- of wo-niveau. Heb je jouw studie afgerond? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen bij Magentazorg.
 • Heb je bij voorkeur al enige ervaring in de (ouderen)zorg
 • Ben je parttime beschikbaar, bij voorkeur in het weekend
 • Wil je jezelf blijven ontwikkelen, waarbij we je graag helpen!

Wij bieden jou

Werken bij Magentazorg via Aethon betekent dat je eerst een meerdaagse training krijgt. Een bijpassend certificaat kun je per direct bijschrijven op jouw cv. Daarnaast bieden we je:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van minimaal €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  Zien we jou binnenkort bij Magentazorg?
  Solliciteer direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.