Parttime klantenservice medewerker gemeenten

Uurloon € 14
Locatie Maarssen
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij een eerste stap maken binnen de publieke sector en ben jij communicatief sterk? Ga dan aan de slag op het klantcontact center van een gemeente in de regio Utrecht!

Het visitekaartje van de gemeente
In de parttime functie van klantcontactmedewerker krijg je te maken met een grote verscheidenheid aan vragen, klachten en/of problemen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over geboorteregistraties, het aanvragen van paspoorten en/of klachten over de publieke ruimte. Aan jou de taak om de burgers hierin zo goed mogelijk van dienst te zijn en te woord te staan. Dit kan zowel telefonisch als digitaal. Bijvoorbeeld per e-mail of social media. Je bent dus een echte dienstverlener die de burger altijd vooropstelt en leert in deze functie effectief te communiceren. Als eerste aanspreekpunt zorg jij er altijd voor dat de vraagsteller tevreden gesteld is en dat je de nodige acties op touw zet om te komen tot een oplossing.

Een mooie eerste stap binnen de overheidssector!
Door het werken bij een gemeente via Aethon leer je het primaire bedrijfsproces van de organisatie: dienstverlening. Met deze ervaring leg jij de basis voor jouw toekomstige werkzaamheden binnen het publieke domein. Deze doorgroeimogelijkheden bespreek jij met jouw contactpersoon bij Aethon, de Talent Manager. Bij hem/haar kan je altijd terecht met al je vragen, ambities en wensen. Zo bieden we jou een ingang in het publieke domein.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Je staat tenslotte heel de dag in contact met burgers. Daarnaast:

 • Ben je enthousiast en representatief
 • Zijn eerdere klantcontactwerkzaamheden in een callcenter of customer service vereist
 • Is je hoogst genoten opleiding op hbo-niveau
 • Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar
Zonder hbo/wo opleiding, of niet-studerende op dit niveau, is het niet mogelijk om op deze functie te reageren.

Wij bieden jou

 • Een bruto salaris vanaf €14 per uur
 • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Een tijdelijk dienstverband
 • Flexibiliteit, je bepaalt welke dagen je werkt!
 • Begeleiding van een Talent Manager
 • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
  Afhankelijk van de opdrachtgever liggen jouw werktijden tussen 07:45 uur en 17:00 uur,
Begint jouw carrière bij Aethon?
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.