Bijbaan Pedagogisch medewerker

Uurloon € 14,37
Locatie Rotterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Studeer jij bijvoorbeeld psychologie of pedagogische wetenschappen? Wil je graag ervaring op doen op de werkvloer en vind je het werken met kinderen leuk? Solliciteer dan nu voor deze parttime baan als pedagogisch medewerker! Of ken jij deze persoon stuur deze vacature dan vooral door!

Een combinatie van KDV en BSO!
Je zal tijdens je werkzaamheden te maken krijgen met het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. In een KDV ga je aan de slag met kinderen van 0-4 jaar. Als pedagogisch medewerker laat je de kinderen in hun eigen tempo de wereld ontdekken. Je koestert en knuffelt, neemt de tijd voor vragen en verhalen en uiteraard kijk je naar de ontwikkeling van de kinderen. Ook organiseer je binnen en buiten leuke activiteiten.

Als pedagogisch medewerker bij een BSO haal je de kinderen van 4 tot 13 jaar op bij school en brengt ze naar de BSO. Daar bied je ze een fijne, gezellige, vertrouwde omgeving. Het ene moment help je Sacha met haar tekening en even later geef je Bas een high five omdat zijn legpuzzel af is. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. De BSO vindt plaats na schooltijd of in schoolvakanties.

Wat ga je doen en waar ga je werken?
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat voor de Kinderopvang. In de praktijk werk je op één of een beperkt aantal locaties in de omgeving Rotterdam. De opdrachtgever creëert een stevige basis waarbinnen kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Dit betekent dat er goed wordt gekeken en geluisterd om zo te ontdekken wat zij nodig hebben. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo en dat mag en kan. Hier kan jij straks een waardevolle rol in spelen.

Jouw talent

Jij vindt jouw eigen ontwikkeling belangrijk en werkt hier dan ook graag aan. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent sociaal vaardig. Daarnaast voldoe je aan één van de kwalificatie eisen:

  • Je hebt een propedeuse behaald voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen, Psychologie, Pedagogiek, Ontwikkelingspsychologie of maatschappelijke opvoedingsvraagtstukken
  • Je bent in bezit minimaal de helft van je mastergraad
  • Je bent doordeweeks overdag beschikbaar
  • Je bent flexibel inzetbaar
Of ben jij een 3e of 4e jaar student van een pedagogische -of sociale HBO studie of in het bezit van een MBO diploma van een pedagogische -of sport gerelateerde studie ben je ook welkom om te solliciteren.
Bij twijfel kan je de studiecheck doen op https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang . Deze check is leidend!

Bij twijfel of je voldoet aan de juiste opleiding kun je direct contact opnemen met onze recruiter Sandy Venzelaar.Je kunt haar bereiken via sandy.venzelaar@aethon.nl of telefonisch via 0627627988 (bellen of whatsappen).

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand;
  • Een salaris €14,37 bruto p/u;
  • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar);
  • Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang;
  • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst;

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.