Bijbaan ouderenzorg

Uurloon € 11,68
Locatie Bloemendaal
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij opzoek naar een (bij)baan in de zorg? Solliciteer dan op deze vacature om aan de slag te gaan in de ouderenzorg bij Pro Senectute in Bloemendaal! Doormiddel van onze interne training kun jij als helpende aan de slag op flexibele basis. Jij bepaalt dus via een app wanneer jij werkt!

Je komt te werken in een klein en ervaren team met genoeg kennis om jou op weg te helpen. Je zult samen met het team de ouderen ondersteunen met algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals wassen, aan- en uitkleden, eten en drinken. Ook ga je aan de slag met het uitdelen en het toedienen van medicatie waar jij via de aangeboden training van Aethon een certificaat voor kunt behalen. Om er dus voor te zorgen dat jij de ouderen de juiste zorg kunt bieden krijg je voor aanvang van je dienstverband de training Basiszorg & Medicatie. Na deze vierdaagse training ben jij ready-to-go!

Jezelf door ontwikkelen? Dat kan!
Tijdens jouw dienstverband krijg jij een vast contactpersoon bij Aethon. Bij de talentmanager kan jij terecht met al je vragen. Maar ook als jij jezelf wilt door ontwikkelen kan je bij deze contactpersoon terecht. In overleg met elkaar geven we sturing aan jouw carrière in de zorg!

Jouw talent

Jij volgt een zorgopleiding op mbo (minimaal niveau 3 en zorgstage succesvol afgerond), hbo of wo-niveau en bent flexibel inzetbaar. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat jij:

  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg
  • Het leuk vindt om zelfstandig te werken
  • Jezelf graag wilt ontwikkelen

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Wel zo makkelijk als je ook nog rekening moet houden met je studie, sportactiviteiten en/of andere werkzaamheden. Ook bieden we jou:

  • Een salaris van €11,68 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
  • Een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
  • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Heb jij interesse in deze parttime baan?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsapppen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.