Bijbaan als verzorgende bij Lelie Zorggroep

Uurloon € 13,27
Locatie Hoogvliet Rotterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij relevante werkervaring opgedaan in de zorg en volg jij een zorgstudie (of heb je deze afgerond) die hierop aansluit zodat jij een mooi cv kan laten zien voor na je studie? Kom dan werken bij Lelie Zorggroep. De locaties zijn gevestigd in Rotterdam Hoogvliet.

Pas je kennis toe
In deze functie pas jij alle handelingen toe die nodig zijn om de ouderen goed te kunnen laten functioneren. Denk hierbij aan basiszorg (ADL, aan- en uittrekken van steunkousen, het gebruik van tilliften, blaasspoelen, het verwisselen van een katheterzakje) en het toedienen van medicatie (orale medicatie, inhalator, druppels en pleisters).

De ouderenzorg bij Lelie Zorggroep
De ouderenzorg binnen de organisatie is breed omvattend. Zo kan je te maken krijgen met ouderen met dementie, psychiatrische - en lichamelijke problemen en met palliatieve zorg. Je kan dus op verschillende locaties komen te werken met verschillende doelgroepen.

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je wil graag wat voor oudere, kwetsbare mensen betekenen en hen helpen om nog het maximale uit hun leven te halen. Het is aantoonbaar dat je affiniteit met deze doelgroep hebt. Ook sta je sterk in je schoenen en vind je het leuk om zelfstandig te werken. En verder:

 • Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Volg je een zorg gerelateerde studie op minimaal mbo-4 niveau en zit je minimaal in het 2e jaar!

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw cv. Daarnaast bieden we je:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
  Is dit de ideale baan voor jou? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Susanne Planellas Gómez. Je kunt haar bereiken via susanne.planellasgomez@aethon.nl of telefonisch via 06-51489569 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.