Bijbaan in de thuiszorg

Uurloon € 11,68
Locatie Geldermalsen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij klaar met de bijbanen in de horeca en in de supermarkten? Doe je of ben je net afgestudeerd van een zorg(gerelateerde) opleiding? Wil jij daarnaast jouw cv en ervaring een boost geven? Kom dan werken als zorgverlener in de thuiszorg bij Santé Partners in Geldermalsen. Geef zelf aan wanneer jij beschikbaar bent, zodat jij werkt wanneer jij wilt en de diensten kan pakken die bij jouw agenda aansluiten. Zo flexibel kan het zijn!

Santé Partners
Santé Partners is een zorgorganisatie die zich richt op de thuiszorg in de regio van Arnhem, Elst, Renkum, Rozendaal en Tiel. Jij zal aan de slag gaan bij de locatie Bloementuin in Geldermalsen. In de thuiszorg ga je zelfstandig aan de slag en kunnen jouw werkzaamheden bestaan uit persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding.

Voordat jij jouw skills en glimlach laat zien bij Santé Partners, volg jij eerst de training Basiszorg & Medicatie via Aethon en heb je drie inwerkdiensten op één van de verschillende locaties. Zodra jij dit hebt afgerond kan jij jouw vliegende start maken als zorgverlener. Door zelf aan te geven wanneer jij kan, wordt jij alleen ingepland op de tijden en dagen die jij als beschikbaar hebt opgegeven. Zo werk jij flexibel op de momenten dat het jou uitkomt.

Jouw talent

Cliënten voelen zich veilig bij jou. De professionele aanpak maak jij compleet met je glimlach en persoonlijke aandacht voor de cliënten. Je collega’s zijn blij met jouw luisterend oor en je positieve bijdrage in de samenwerking en overleggen. Daarnaast:

  • Wil jij graag relevante praktijkervaring opdoen tijdens je zorg gerelateerde-studie;
  • Zorg jij ervoor dat cliënten zich thuis voelen met jou in de omgeving;
  • Werk jij proactief en handelt naar de zorgvraag die op dat moment nodig is.

Wij bieden jou

  • Een parttime dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto salaris van €11,68 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je soft skills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Klinkt dat als dé bijbaan voor jou, ben jij ready om aan de slag te gaan en ga jij ervoor zorgen dat jouw cv bomvol ervaring zit? Solliciteer dan direct door het formulier rechts in te vullen en één van onze recruiters zal dan contact met jou opnemen. Komen er eerst nog vragen bij jou op of wil jij graag eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Talisa Groenland via talisa.groenland@aethon.nl.

Over Aethon

Bij Aethon zijn we al meer dan 15 jaar bezig met het verbinden van gedreven talenten aan een betekenisvolle bijbaan in verschillende sectoren. Denk hierbij aan de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij de gemeenten en woningcorporaties. Naast het werven, investeren wij ook in onze talenten door een relevante trainingsprogramma aan te bieden. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière. Onze talenten kunnen na hun studie dan ook de overstap maken naar onze partner Samen Professionals, waarbij zij henzelf verder kunnen ontwikkelen.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.