Bijbaan thuiszorg

Uurloon € 13,27
Locatie Alkmaar
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie, wil je flexibel werken, goed bijverdienen en heb je een passie voor de zorg? Start dan in de thuiszorg en doe direct praktijkervaring op!

Werken in de thuiszorg
Jouw ontwikkelingen in de thuiszorg staan centraal. Zo begin je jouw carrière met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Na deze training ben jij bekwaam genoeg om handelingen zoals insuline toedienen, tensie meten en subcutaan injecteren uit te voeren. Vervolgens word jij in jouw eerste diensten ingewerkt door een van jouw collega's of door een Aethon zorgtrainer. Uiteindelijk ga je zelfstandig de wijk in om zorgbehoevende ouderen te verzorgen en hen de hulp te bieden die zij nodig hebben om zolang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Thuiszorg in Heerhugowaard en Alkmaar
Vanuit een dienstverband bij Aethon ga je werken in één of meerdere wijkteams. Samen met een team van verzorgenden en verpleegkundigen lever jij de best mogelijke zorg in de wijk. De wijken waarin je actief zult zijn liggen in Heiloo, Heerhugowaard en Alkmaar. Omdat een aantal locaties ver van elkaar af liggen is een rijbewijs en eigen vervoer een pré. Dit maakt jouw werk een stuk prettiger. Uiteraard krijg je hiervoor jouw gereden kilometers vergoed.

Je ochtenddiensten starten om 06:30 uur. Avonddiensten duren tot 23:30 uur. Door deze ruime tijden is deze flexibele (bij)baan goed te combineren met jouw studie, sport en vrije tijd!

Jouw talent

Na de inwerkperiode ga je zelfstandig de wijk in. Het is dus belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Ook ben je proactief, je bepaalt namelijk zelf in welke volgorde jij jouw taken vervult. Maar geen paniek, als je vragen hebt staan je collega’s altijd voor je klaar! Daarnaast:

  • Volg je een zorg gerelateerde studie op mbo niveau 4, hbo- of wo-niveau (of heb je deze afgerond)
  • Je hebt ervaring met de het verlenen van ADL zorg, het werken met tilliften en uitvoeren van verpleegtechnische handelingen
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs. Beschikking over eigen vervoer is een pré (uiteraard krijg je de KM's vergoed)
  • Wil jij je graag ontwikkelen tot professional in de zorg

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Wel zo makkelijk als je ook nog rekening moet houden met je studie, sportactiviteiten en/of andere werkzaamheden. Ook bieden we jou:

  • Een salaris van €13,27 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
  • Een tijdelijk dienstverband
  • Een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Heb jij interesse in deze parttime baan?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Ga jij samen met ons voor het allerbeste resultaat?
Kun je niet wachten of heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.