Bijbaan in de ouderenzorg bij Argos

Uurloon € 12,63
Locatie Vlaardingen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorggerelateerde studie (of heb je deze afgerond) en wil je relevante praktijkervaring opdoen zodat jij een mooi cv hebt opgebouwd voor na je studie? Kom dan werken bij Argos Zorggroep. De locaties liggen rondom Hoogvliet, Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Portugaal, Rhoon en Spijkenisse.

Leer de eerste kneepjes van het vak
In deze functie leer jij alle basishandelingen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in de zorg. Denk hierbij aan basiszorg (ADL, aan- en uittrekken van steunkousen, het gebruik van tilliften, mondverzorging en het verwisselen van een katheterzakje) en het toedienen van medicatie (orale medicatie, inhalator, druppels en pleisters).

De ouderenzorg bij Argos Zorggroep
De ouderenzorg binnen de organisatie is breed omvattend. Zo kan je te maken krijgen met ouderen met dementie, psychiatrische - en lichamelijke problemen en met palliatieve zorg. Je kan dus op verschillende locaties komen te werken met verschillende doelgroepen. De diensttijden variëren, de ochtenddiensten starten tussen 07:00 uur en 07:30 uur, terwijl avonddiensten kunnen duren tot maximaal 23:30 uur.

De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit o.a. Rotterdam, maar het kan voorkomen dat je niet tijdig bij de locatie kunt komen in verband met deze tijden. In zulke gevallen mag je - mits je een rijbewijs hebt - gebruik maken van Greenwheels.

Jouw talent

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

 • Heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Volg je een zorggerelateerde studie op minimaal mbo niveau 3 en zit je minimaal in het 2e jaar

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw cv. Daarnaast bieden we je:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van minimaal €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
  Is dit de ideale baan voor jou?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.