Bijbaan ouderenzorg Amstelring

Uurloon € 13,27
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Help kwetsbare Amsterdammers op leeftijd de dag goed te beginnen door als parttime verzorger in de ouderenzorg bij Amstelring aan de slag te gaan! Een goedbetaalde flexibele bijbaan? Check. Zinvol werk? Check. Ontstijg jezelf. Begin nu. Reageer!

Voor je start bij Amstelring volg je de training ADL, transfer & medicatie en haal je via Aethon een waardevol certificaat. Daarmee mag je hulp bieden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en bij het toedienen van medicatie. Je verdient direct een goed salaris met een leuke en leerzame bijbaan in de zorg. Zo brengen we jouw carrière in de zorg in stroomversnelling.

Wat ga jij doen?
Je begeleidt jouw cliënten, zorgt voor ritme en structuur en je verricht ADL-handelingen. Dus je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, wassen, het aantrekken van steunkousen, bij mondverzorging. Je helpt bij het eten en drinken en soms kook je. Daarnaast begeleid je bewoners bij het bewegen en bij creatieve dagbestedingsactiviteiten. In je werk gebruik je actieve en passieve tilliften.

Werken in een afwisselende omgeving
Je gaat aan de slag bij meerdere locaties van Amstelring, verspreidt door Amsterdam. Voorbeelden van locaties zijn de Vreugdehof, Noordhollandstraat, Groenelaan en meer. Het kan ook voorkomen dat je op locaties van een andere zorginstelling in de stad moet werken. Hierdoor kom je met verschillende ziektebeelden en doelgroepen in contact en doe je versneld een enorme rijke variatie aan ervaringen op. Ervaringen waar je veel aan hebt. Zowel tijdens je studie als erna!

Jouw talent

Je bent empathisch, waardoor je je goed kunt inleven in de ouderen. Ook ben je een ster in communiceren met de doelgroep en stel je jezelf proactief op om deze doelgroep te voorzien van de beste zorg. Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast:

  • Volg je een zorggerelateerde opleiding of hebt deze afgerond (minimaal mbo niveau 3, vanaf jaar 2 of hoger) zoals; Verzorgende IG, Verpleegkunde, Social Work, Fysiotherapie, Biomedische Wetenschappen of Geneeskunde
  • Vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

  • Een bruto uurloon van €13,27
  • Je krijgt een tijdelijk dienstverband
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewerkt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 0611835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar talentvolle en gedreven studenten aan betekenisvol werk in de zorg. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we studenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.