Bijbaan thuiszorg Amstelland

Uurloon € 12,63
Locatie Amstelveen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een flexibel in te plannen bijbaan in de zorg? ? Ga dan via Aethon als medewerker thuiszorg aan de slag bij Amstelland in Amstelveen, Mijdrecht en/of Amsterdam-Zuid. Je verdient niet alleen een goed salaris, maar krijgt ook de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door trainingen!

Kleine en vertrouwde teams
Je komt te werken in kleine en vertrouwde teams. Hierdoor bouw je een warme relatie op met de ouderen. De wijkteams bestaan uit verpleegkundige, verzorgende en ondersteunend personeel. Samen draag jij bij aan het welzijn van ouderen in de wijk. Jij bevordert de zelfstandigheid van deze ouderen door hen te ondersteunen met algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals wassen, aan- en uitkleden, eten en drinken. Ook ga je aan de slag met het uitdelen en toedienen van medicatie. Om te zorgen dat jij deze ouderen de juiste zorg kunt bieden krijg je voor aanvang van je dienstverband de training Basiszorg & Medicatie. Na deze vier-daagse training ben jij ready-to-go!

Amstelland, met elkaar!
Amstelland wilt graag de allerbeste zorg leveren. Zorg die aansluit op wat de cliënt belangrijk vindt. Dit kan je niet alleen. Dit doe je dan ook met elkaar in kleine, vertrouwde teams. De zorglocaties liggen voornamelijk in Amsterdam-Zuid, Amstelveen en Mijdrecht. Tijdens jouw werkzaamheden werk je binnen een bepaalde wijk. Hierdoor is alles goed bereikbaar met de fiets. Diensttijden liggen tussen 07:00 uur 's morgens en 23:00 uur 's avonds.

Tijdens jouw dienstverband krijg jij een vast contactpersoon bij Aethon. Een talentmanager. Bij hem of haar kan jij terecht met al je vragen. Maar ook als jij jezelf wilt door ontwikkelen kan je bij deze contactpersoon terecht. In overleg met elkaar geven we sturing aan jouw carrière in de zorg!

Jouw talent

Jij zit momenteel in het tweede jaar van een zorgopleiding op mbo-niveau 3 of 4, HBO of WO. Ook als jij deze opleiding hebt afgerond nodigen we je uit om te solliciteren. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat jij:

  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg
  • Graag wilt werken in Amsterdam-Zuid, Amstelveen of Mijdrecht
  • Jezelf graag wilt ontwikkelen

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Wel zo makkelijk als je ook nog rekening moet houden met je studie, sportactiviteiten en/of andere werkzaamheden. Ook bieden we jou:

  • Een salaris van €12,63 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Een tijdelijk dienstverband
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
  • Een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
  • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst
Heb jij interesse in deze parttime baan?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 0611835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.