Parttime zorgmedewerker – Amsta

Uurloon € 12,63
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Werkervaring opdoen tijdens of na je mbo zorgopleiding? Met deze flexibel in te plannen baan geef jij jouw carrière in de zorg een positieve impuls!

De helpende hand van ouderen in Amsterdam
Als medewerker zorg bij Amsta biedt jij ouderen de helpende hand. Zo ondersteun je hen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals wassen, aan- en uitkleden en eten en drinken. Je bent een aanspreekpunt voor de ouderen. Ze vinden het altijd erg prettig als jij er weer bent. Naast de zorg die je verleend zorg je dus ook voor de broodnodige, leuke en warme gesprekken. Hierdoor kijken ze elke dag weer uit naar de komst van jou of jouw collega's.

Voor de start van jouw eerste dienst krijg je de training Basiszorg & Medicatie. Na afronden ontvang je een certificaat. Altijd leuk om te vermelden op je cv! Vervolgens word jij jouw eerste diensten ingewerkt door een zorgtrainer van Aethon. Daarna ga je zelfstandig aan de slag bij een of meerdere locaties van Amsta. De meeste locaties liggen binnen de ring van Amsterdam en zijn daardoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur

Jouw talent

Jij vindt de kwaliteit van de zorgverlening belangrijk. Dit is dan ook een van de drijfveren achter jouw studiekeuze geweest. Ook ben je empathisch, waardoor je je goed kunt inleven in deze doelgroep. Een goed inlevingsvermogen gaat gepaard met luisteren en communiceren. Je bent een open persoon en laagdrempelig in de omgang. Daarnaast:

  • Volg je een zorgopleiding op mbo-niveau 3 of 4, HBO of WO of heb je deze afgerond
  • Vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto salaris van €12,63 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen
Kom jij werken bij Amsta?
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewerkt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie. Zij is te bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 0611835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.