Parttime helpende – Stichting Sint Jacob

Uurloon € 11,68
Locatie Haarlem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een relevante baan tijdens of na je zorgstudie? En wil je werken in de ouderenzorg in de regio Haarlem? Dan is deze functie bij Stichting Sint Jacob een perfecte baan voor jou!

Een korte training voordat je start
We vinden het belangrijk dat je goed beslagen ten ijs komt bij onze opdrachtgever Stichting Sint Jacob. Daarom volg je voor aanvang van je werkzaamheden de training Basiszorg & Medicatie. Tijdens jouw diensten ondersteun je cliënten met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen, mondverzorging en het aanreiken van medicatie. In je werk gebruik je actieve en passieve tilliften.

Stichting Sint Jacob: Hart voor zorg
Op alle acht de locaties in de regio Zuid-Kennemerland kunnen ouderen wonen en/of revalideren. Samen met jouw collega's op de locatie bepaal jij de mate van zorgverlening per cliënt. Om je een gevoel te geven: de ene locatie biedt op een gemoedelijke manier kleinschalige zorg aan ouderen met een vorm van dementie. Een andere locatie heeft appartementen waar ouderen met een lichamelijke aandoening zoveel mogelijk zelfstandig wonen. Daar is de zorg vooral gericht op ondersteuning in het dagelijks leven.

De aanvang van de ochtenddiensten is om 06:45 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur.

Goed om te weten: de locaties zijn goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer vanuit Amsterdam en Leiden. Daarnaast kun je gebruik maken van Greenwheels. Wel zo prettig!

Jouw talent

Je bent empathisch, waardoor je je goed kan inleven in de ouderen. Ook ben je een ster in communiceren met de doelgroep en stel je jezelf proactief op om deze doelgroep te voorzien van de beste zorg. Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast:

  • volg je minimaal een zorggerelateerde mbo-niveau 3 opleiding of heb je je studie afgerond
  • vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen. In dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden. Ook krijg je van ons:

  • Een bruto uurloon van €11,68 per uur
  • Een tijdelijk dienstverband
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
  • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsapppen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.