Parttime verzorgende – ZGAO

Uurloon € 13,27
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorggerelateerde hbo/wo-studie of heb je deze afgerond? Kom dan werken binnen de ouderenzorg in Amsterdam-Oost. Deze functie is parttime in te vullen en biedt jou de mogelijkheid om snel praktijkgerichte ervaring op te doen binnen het werkveld!

Jouw eerdere ervaring telt
Binnen jouw rol ga je aan de slag met verpleegtechnische vaardigheden. Om te zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt krijg je voor aanvang van jouw dienstverband de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Hierna ga je o.a. aan de slag met bloedsuiker prikken, insuline toedienen, subcutaan injecteren en polsslag en tensie meten.

Tijdens jouw dienstverband word je begeleid door een vast contactpersoon: een Talent Manager. Samen gaan jullie op zoek naar de ideale route om jouw carrière binnen de zorg vorm te geven. Extra scholing, een andere branche of zelfs een detacheringsconstructie kunnen hierin aan bod komen.

Zorggroep Amsterdam-Oost
Zorggroep Amsterdam-Oost telt zo'n 600 medewerkers en vrijwilligers en twee locaties in Amsterdam-Oost: Het Flevohuis en De Open Hof. Bij beide locaties tref je meerdere doelgroepen aan waarmee je in aanraking komt. Zo wonen, revalideren en verblijven hier ouderen. Vaak met een breed spectrum aan ziektebeelden. Denk hierbij o.a. aan lichamelijke aandoeningen en dementie. De locaties zijn goed bereikbaar met het OV vanaf Amsterdam Centraal (20 min.) en Utrecht Centraal (30 min.).

De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur

Jouw talent

Jij hebt al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerdere werkervaringen of een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbo- zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen bij ZGAO. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een zorggerelateerde studie volgt op mbo4-, hbo- of wo-niveau
 • Minimaal 4 uur per week beschikbaar bent
 • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je met de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €13,27
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
  Is dit de ideale baan voor jou?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 0611835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.