Bijbaan medewerker ouderenzorg – ZGAO

Uurloon € 12,63
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Tijdens of net na je studie aan de slag binnen de ouderenzorg? Met deze flexibel in te plannen baan in Amsterdam-Oost geef jij een kickstart aan jouw zorgcarrière!

De ouderenzorg in Amsterdam-Oost
Als medewerker zorg biedt jij ouderen de helpende hand. Zo ondersteun je hen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen, zoals wassen, aan- en uitkleden en eten en drinken. Je bent een aanspreekpunt voor de ouderen. Ze vinden het altijd erg prettig als jij er weer bent. Naast de zorg die je verleend zorg je dus ook voor de broodnodige, leuke en warme gesprekken. Hierdoor kijken ze elke dag weer uit naar de komst van jou of jouw collega's.

Zorggroep Amsterdam-Oost
Voor aanvang van jouw dienstverband krijg je de training Basiszorg & Medicatie. Na het goed afronden van deze training ontvang je een certificaat. Hiermee toon je aan dat je bekwaam bent voor het uitvoeren van eerder genoemde handelingen. Altijd leuk om te vermelden op je cv! Vervolgens word jij jouw eerste diensten ingewerkt door een zorgtrainer van Aethon.

Daarna ga je zelfstandig aan de slag bij een van de twee locaties van ZGAO in Amsterdam-Oost. De locaties zijn goed bereikbaar met het OV vanaf Amsterdam Centraal (20 min.).

De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur

Jouw talent

Jij vindt de kwaliteit van de zorgverlening belangrijk. Dit is dan ook een van de drijfveren achter jouw studiekeuze geweest. Ook ben je empathisch, waardoor je je goed kunt inleven in deze doelgroep. Een goed inlevingsvermogen gaat gepaard met luisteren en communiceren. Je bent een open persoon en laagdrempelig in de omgang. Daarnaast:

  • Volg je een zorgopleiding op mbo-niveau 3 of 4 (bijv. Verzorgende IG of mbo-v) en heb je je zorgstage afgerond.
  • Vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een bruto salaris van €12,63 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen
Zien we jou snel bij ZGAO?
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewerkt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie. Zij is te bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.