Bijbaan Ouderenzorg

Uurloon € 12,63
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij nog opzoek naar een betekenisvolle bijbaan die aansluit op jouw zorgstudie zoals HBO-V of Geneeskunde? Eentje waarbij je echt het verschil voor iemand anders kan maken en ook nog eens lekker verdient? Zoek dat niet verder! Binnen Aethon bieden we betekenisvolle bijbanen in de zorgsector aan welke goed staan op jouw cv! Dus studeer jij in een sociaal-maatschappelijke of medische richting (of heb jij een diploma hierin behaald), lees dan snel verder!

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Voordat je aan de slag gaat bij één of meerdere opdrachtgevers van Aethon krijg je de training 'Basiszorg & Medicatie' eventueel nog aangevuld met de training 'Verpleegtechnische Vaardigheden'. In de training leer jij om ADL-handelingen uit te voeren en eventueel verpleegtechnische handelingen. Ook word je getraind in het uitdelen en toedienen van medicatie. Om zeker te zijn dat jij de handelingen beheerst word je ingewerkt door een ervaren medewerker op de locatie van de klant waar je gaat werken. Hierdoor zorgen we samen voor een optimale start van jouw zorgcarrière!

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Talent Manager. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als startend professional. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

Bij welke doelgroep wil jij ervaring opdoen?
Aethon is actief bij meerdere zorginstellingen in de regio Amsterdam,, Haarlem en Alkmaar. Veelal ook met andere doelgroepen. Zo kan je aan de slag in de somatiek, de thuiszorg en de psychiatrische ouderenzorg. Als je wilt kan je binnen zeer korte tijd veel ervaringen opdoen met al deze doelgroepen.

Jouw talent

De best mogelijke zorg verlenen. Dat is jouw talent, dat is jouw passie. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en kan goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Volgt een sociaal-maatschappelijke of medische opleiding (of hebt deze afgerond)
  • Flexibel inzetbaar bent en het leuk vindt om op meerdere locaties te werken
  • Beschikt over een rijbewijs B (pre)

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband voor een vast aantal uren per maand
  • Een goed salaris van €12,63 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp)

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.