Bijbaan Pedagogisch medewerker

Uurloon € 14,37
Locatie Leiden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Nog druk aan het studeren maar zou je wel graag waardevolle praktijk ervaring op willen doen? Volg jij een pedagogische opleiding op HBO of universitair niveau en wil je graag werken bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang in Leiden of Sassenheim of Oegstgeest? Vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan is deze bijbaan als pedagogisch medewerker iets voor jou!

Een combinatie van KDV en BSO!

Ieder kind is uniek en verdient aandacht. Dat weet jij als pedagogisch medewerker maar al te goed. Op het moment dat de dag begint, kijken de kinderen je lachend aan. Vanaf de eerste seconde van de dag merk je dat kinderen je alles willen vertellen. Je haalt energie uit het begeleiden en ontwikkelen van talent en staat met twee voeten in de praktijk. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de kinderen op je groep zich veilig en geborgen voelen.

Als pedagogisch medewerker bij een buitenschoolse opvang haal je de kinderen van 4 tot 13 jaar op bij school en brengt ze naar de BSO. Een plek waar ze plezier kunnen hebben en zichzelf kunnen zijn. Hoe je dit doet? Samen met je collega's bedenk je de leukste activiteiten op knutsel-, kook-, sport-, spel-, of ander creatief gebied. Je geeft kinderen veiligheid en uitdaging en inspireert en begeleidt hun ontwikkeling.

Waar ga je werken?

Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat Kinderopvang. In de praktijk werk je op één of een beperkt aantal locaties in Leiden of Sassenheim of Oegstgeest. Afhankelijk van je beschikbaarheid en wensen kijken we gezamenlijk waar je gaat werken. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar met de fiets, scooter of OV en stuk voor stuk fijne werkplekken.

Jouw talent

Jij vindt jouw eigen ontwikkeling belangrijk en werkt hier dan ook graag aan. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent sociaal vaardig. Daarnaast voldoe je aan één van de kwalificatie eisen:

 • Je hebt een propedeuse behaald voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen en/of Psychologie
 • Je bent in bezit van een bachelor of mastergraad richting Pedagogische Wetenschappen en/of ontwikkelingspsychologie
 • Je bent 3e jaars hbo-student (of universitaire Pabo) en in het bezit van minimaal 120 studiepunten of een overgangsbewijs
 • Je bent 4e jaars hbo-student (of universitaire Pabo) en in het bezit van minimaal 180 studiepunten of een overgangsbewijs
 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma dat kwalificeert en volgt nu een hbo studie
Bij twijfel kan je de studiecheck doen op https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang . Deze check is leidend!

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een salaris tussen €14,03 & €14,37 bruto p/u.
 • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang
 • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.