Parttime medewerker verzorgende – Libertas

Uurloon € 12,63
Locatie Leiden
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorggerelateerde studie en wil je op een leerzame manier bijverdienen in de thuiszorg? Dit op basis van een vast aantal uren per maand, waarbij je jouw werktijden zelf bepaalt? Dat kan via Aethon in deze functie parttime medewerker thuiszorg bij Libertas in Leiden!

Trainingen en een vast contactpersoon
Bij Aethon vinden we het belangrijk, dat je de cliënten van onze opdrachtgever Libertas direct zo goed mogelijk thuis kunt helpen. Daarom krijg je als parttime medewerker thuiszorg voordat je aan de slag gaat eerst de training ADL & Transfer en een medicatie training. Als je start bij Libertas, word je onder goede begeleiding 3-5 diensten ingewerkt. Zo maak je op een goede manier kennis met je collega’s, de cliënten en je werkzaamheden. Naast onze training en de begeleiding in je werk, houden we ook jouw ontwikkeling in de gaten. Je krijgt een vast contactpersoon bij Aethon, waarmee jij je voortgang bespreekt en je carrièrepad uitstippelt binnen de zorg. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij ook na je studie een passende baan vindt die aansluit bij je wensen en ambities.

Werken in de thuiszorg bij Libertas
Als part time medewerker thuiszorg ga je bij de cliënten langs in hun eigen leefomgeving. Je komt te werken in een van de vele wijkteams van Libertas in Leiden. Deze teams bestaan uit verpleegkundigen, verzorgenden en artsen. Het werken in de wijk betekent dat je in principe werkt vanuit een team, maar dat je zelfstandig op pad gaat en bij cliënten thuis de zorg verleent. Je helpt cliënten op basis van een vooraf opgesteld zorgplan. Zo krijgt iedere cliënt precies de zorg die nodig is. Je hebt de vrijheid om zelf de zorg zo goed mogelijk in te regelen. Al snel zal je merken, dat je met veel van de cliënten een hechte band opbouwt. Dit geeft je veel voldoening in je werk en je kunt zo echt veel betekenen voor ouderen in de wijk. Mooi toch?

Je wordt zoveel mogelijk aan één wijk gekoppeld en jouw diensttijden liggen tussen 07:00 uur 's morgens en 23:00 uur 's avonds.

Jouw talent

Jij hebt oprecht hart voor de zorg en je wilt ouderen thuis de allerbeste zorg verlenen. Verder heb je al enige ervaring in de zorg door bijvoorbeeld eerder werk of door een afgeronde zorgstage tijdens jouw mbo-v of hbp-zorgopleiding. Heb je nog geen werk/stage-ervaring? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een zorggerelateerde studie volgt op minimaal mbo 3 niveau en in je tweede leerjaar zit, hbo- of wo-niveau
 • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat, start je met de training ADL & Transfer en medicatie. Een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we je:

 • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
  Is dit de ideale baan voor jou?
  Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Susanne Planellas Gómez. Je kunt haar bereiken via susanne.planellasgomez@aethon.nl of telefonisch via 06-51489569 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.