Thuiszorg medewerker

Uurloon € 13,27
Locatie Den Bosch
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een flexibele baan in de zorg of een bijbaan voor naast je zorg opleiding? Dan is de functie van thuiszorg medewerker wellicht iets voor jou!

De ideale (bij)baan om ervaring op te doen in de praktijk.
De hulpbehoevende ouderen wonen nog thuis, maar gelukkig ben jij er om hen te ondersteunen. Jouw hulp heeft dan ook een grote impact op de cliënt.
Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit de basisbehoefte van de zorg: ondersteuning en verpleging.

Zo ga je aan de slag met algemeen dagelijkse levensverrichtingen bij ouderen (ADL). Denk hierbij aan:

 • Ondersteunen bij het douchen;
 • Het aan- en uittrekken van steunkousen;
 • Medicatie toedienen.
Ook mag je met verschillende verpleegtechnische handelingen aan de slag, onder andere:
 • Subcutaan injecteren;
 • Polsslag en tensie meten;
 • Blaasspoelen;
 • Wondzorg.
Het is belangrijk dat je voor deze bijbaan in de thuiszorg al enige praktische ervaring hebt opgedaan in de zorgbranche. Bijvoorbeeld door een zorgstage of door werkervaring in de zorg.

Om goed voorbereid het werkveld in te gaan volg je eerst via Aethon de training Verpleegtechnische Vaardigheden. Hiermee behaal je een certificaat waarmee je bovenstaande handelingen mag uitvoeren.

Na het behalen van je certificaat stem je met de planner je inwerkdiensten af, bij deze diensten loop je mee met een ervaren collega die jou alle kneepjes van het vak leert. Er is ruimte om vragen te stellen en om onder toeziend oog van een professional de handelingen uit te voeren.
Het werkgebied is in Den Bosch en omgeving, er zijn zowel auto- en fietsroutes beschikbaar dus een rijbewijs is niet noodzakelijk.

Door de flexibiliteit van Aethon kan je zelf jouw werkuren bepalen.

Jouw talent

Je stelt je proactief op en neemt je verantwoordelijkheid om de juiste balans te vinden tussen verzorgen en zelfstandigheid bieden. Ook ben je geduldig en kan jij je grenzen duidelijk aangeven. Daarnaast:  

 • Volg je een zorg gerelateerde studie;
 • Krijg je energie van het werken met mensen en tovert graag een lach op het gezicht van cliënten;
 • Sta je stevig in je schoenen en wil je de doelgroep voorzien van de beste zorg.

Wij bieden jou

Wanneer je via Aethon aan de slag gaat start je eerst met de trainingen, een bijpassend certificaat kan je per direct bijschrijven op jouw CV. Daarnaast bieden we:

 • Een bruto uurloon van €13,27;
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag;
 • Vakantiedagen naar rato;
 • De flexibiliteit om te werken op basis van jouw beschikbaarheid;
 • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills verder kunt ontwikkelen.
Is dit de ideale baan voor jou?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.