Verzorgende

Uurloon € 12,05
Locatie Nijmegen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Heb jij een passie voor de zorg? Wil jij het voor mensen met een fysieke beperking mogelijk maken om te leven in alle vrijheid? Én ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan? Dan is de functie van ADL-assistent iets voor jou!

Als ADL-assistent ondersteun je mensen met een fysieke beperking bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan hulp verlenen bij het wassen, toiletgang, aan- of uitkleden, verplaatsen en bij het eten en drinken. Dit doe je op aanwijzing van de cliënt. De cliënten wonen in een eigen aangepaste woning waar zij eventueel ook met partner, gezin of huisdier wonen. Alle woningen zijn op loopafstand van de centrale hulppost. Door middel van een alarm systeem kunnen cliënten de assistentie oproepen.

Je komt te werken bij Fokus Wonen in Nijmegen. Je start met een aantal inwerkdiensten onder begeleiding van een ervaren collega. Tijdens deze inwerkdiensten leer je de werkzaamheden, je collega’s en de bewoners kennen. Na je indiensttreding ga je een aantal trainingen volgen aan de Fokus Academie zodat je alle kneepjes van het vak leert kennen.

De locaties van Fokus Wonen in Nijmegen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanaf Arnhem, Oss en Den Bosch.

Jouw talent

Je hebt een passie voor de zorg en wil flexibel werken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Goed kan communiceren en luisteren naar de behoefte van de cliënt
 • Een zorg gerelateerde opleiding volgt of hebt afgerond.
  Bijvoorbeeld richting helpende zorg en welzijn, verzorgende IG, gehandicaptenzorg, verpleegkunde en geneeskunde.

Wij bieden jou

 • Een flexibele parttime baan, bijbaan of vakantiewerk bij Aethon met een vast aantal uur per maand
 • Een salaris van €12,05 bruto per uur
 • Reiskostenvergoeding
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • 8,33% vakantiegeld
 • Vakantiedagen naar rato (25 dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.