ADL assistent Fokus Wonen Arnhem

Uurloon € 12,05
Locatie Arnhem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie, wil je flexibel werken, goed bijverdienen en heb je passie voor de zorg? Ga aan de slag bij Fokus Wonen als ADL-assistent in Arnhem en doe direct praktijkervaring op!

Wat ga je doen?
Bij Fokus Wonen werk je vanuit een centrale ADL-post en hebben de bewoners de regie over hun eigen leven. De bewoners geven zelf aan wanneer zij assistentie nodig hebben. De cliënt bepaalt wanneer, waarbij en hoe de assistentie wordt verleend. Als ADL-assistent maak jij het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking de kans krijgen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, in hun eigen ritme, op hun eigen manier en in hun eigen huis.

Je ondersteunt de bewoners met ADL-handelingen. Hierbij valt te denken aan; het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen, bij het wassen en je begeleidt de bewoners bij het eten en drinken. Daarnaast werk je met actieve en passieve tilliften. Door de vele diverse taken kun je op verschillende manieren veel betekenen voor de bewoners van Fokus Wonen.

Je start met een drie inwerkdiensten onder begeleiding van een ervaren collega uit je team. Tijdens deze inwerkdiensten leer je het werk, je collega’s en de bewoners kennen.

Jouw talent

Je stelt je proactief op en krijgt energie van het helpen van de cliënten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:
Een zorggerelateerde opleiding volgt (of hebt afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding.

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon met een vast aantal uur per maand
  • Een salaris van €12,05 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om te werken wanneer het jou uitkomt
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.