KCC medewerker Gemeente Gouda

Uurloon € 14
Locatie Gouda
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij naast je studie graag een betekenisvolle bijbaan en verdien je graag een goed salaris terwijl je inwoners helpt met hun vragen? Ga aan de slag als klantcontact medewerker bij gemeente Gouda. Kom werken op het klantcontact centrum van een gemeente Gouda!

Je bent in deze bijbaan het eerste aanspreekpunt voor burgers, bedrijven en instellingen van de gemeente. Je neemt de telefonische vragen van klanten in behandeling en verwerkt deze in de verschillende systemen van de gemeente. Een verantwoordelijke parttime functie waarbij je veel verschillende mensen spreekt, vragen beantwoordt en advies geeft. Het is een afwisselende job waar je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent. Word jij het nieuwe visitekaartje van de gemeente?

JOUW DAG
In de functie van klantcontactmedewerker krijg je te maken met veel verschillende vragen, klachten en problemen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het aanvragen van paspoorten, geboorteregistraties, vragen over vergunningen en klachten over de publieke ruimte. Het is aan jou de taak om de burgers hierin zo goed mogelijk van dienst te zijn en te woord te staan. Als eerste aanspreekpunt zorg jij er altijd voor dat je de inwoner tevreden stelt en dat je de nodige acties op touw zet om te komen tot een oplossing. Je bent flexibel inzetbaar op het klantcontact centrum. Je onderscheidt je door jouw dienstverlenende instelling en stelt de klant altijd centraal. Je hebt een proactieve houding, zowel richting de burger als de (interne) klant.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Je staat tenslotte heel de dag in contact met burgers. Eerdere klantcontactwerkzaamheden zijn dan zeer welkom, maar zeker niet een must. Daarnaast:

  • Ben je enthousiast en representatief
  • Volg je minimaal een hbo- of wo-studie of bent afgestudeerd op dit niveau
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar op werkdagen

Wij bieden jou

  • Een bruto salaris van minimaal €14 bruto per uur
  • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
  • Begeleiding van een Talent Manager
  • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
  • Afhankelijk van de opdrachtgever liggen jouw werktijden tussen 08:00 uur en 17:00 uur,
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Begint jouw carrière bij Aethon?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.