Baliemedewerker bij Gemeente Nieuwkoop

Uurloon € 14
Locatie Nieuwkoop
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Krijg jij energie van contact met klanten en ben jij graag dienstverlenend bezig? Ben jij flexibel en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan ben jij het geschikte eerste aanspreekpunt om parttime bij de Gemeente Nieuwkoop aan de slag te gaan!
 
Een nieuwe baby, een verhuizing naar het buitenland of je eerste rijbewijs. Dit zijn onderwerpen waarmee de inwoners van een gemeente zich wenden tot de baliemedewerkers, aan één van de balies van het stadhuis of steeds meer via digitale services. De burgers verwachten in alle gevallen snel, adequaat en klantgericht te worden geholpen. Als ervaren baliemedewerker ben jij degene die hier voor de burger een belangrijke rol in speelt.
 
Met jouw collega’s werk je aan een goede dienstverlening binnen een veranderende en steeds complexere omgeving. Met elkaar slagen jullie erin om alle veranderingen samen te laten gaan met aandacht voor het proces en het continu verhogen van het niveau van de dienstverlening.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Je staat tenslotte heel de dag in contact met burgers. Eerdere klantcontactwerkzaamheden en ervaring binnen een Gemeente zijn dan zeer welkom. Daarnaast:

  • Ben je enthousiast en representatief
  • Volg je minimaal een hbo- of wo-studie of bent afgestudeerd op dit niveau
  • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar

Wij bieden jou

  • Een bruto salaris van minimaal €14 bruto per uur
  • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
  • Begeleiding van een Talent Manager
  • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
    Afhankelijk van de opdrachtgever liggen jouw werktijden tussen 08:00 uur en 17:00 uur,
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een innovatieve, inspirerende omgeving waar je veel contact met burgers hebt? Solliciteer dan direct op functie van baliemedewerker bij Aethon.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.