Vervul je bijbaan op het KCC

Uurloon € 14
Locatie Eindhoven
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij naast je studie graag een betekenisvolle parttime baan en verdien je graag een goed salaris en help je daarnaast inwoners graag verder met hun vragen? Ga aan de slag als KCC medewerker bij een gemeente in of rondom Eindhoven. Hier beantwoord vragen van inwoners via de telefoon, mail of sociale media.

Wat ga je doen?
Je start jouw dag op met een kop koffie of thee. Dan zet jij jouw headset op en ga je aan de slag met de binnenkomende telefoontjes van de inwoners. Als KCC medewerker in Eindhoven ontvang jij voornamelijk vragen, klachten en/of problemen van inwoners via de telefoon, maar deze kunnen ook binnenkomen via de mail of sociale media. Je bent de hele dag beschikbaar voor vragen, daarom is het belangrijk dat jij goed kan schakelen tussen de verschillende platformen. De vragen zijn elke keer verschillend en kunnen gaan over bijvoorbeeld geboorteregistraties, paspoort aanvragen, het ophalen van containers of vergunningen.

Werkdagen en tijden.
Je kunt tussen de 8 en 16 uur per week worden ingepland op maandag t/m vrijdag van 08.30 -17.00 uur.

Jouw ontwikkeling staat voorop
Voordat jij begint als KCC medewerker, vinden wij het belangrijk dat jij weet hoe je met bepaalde situaties omgaat, zodat jij de inwoners op de juiste manier kan helpen. Je krijgt daarom van ons een e-learning aangeboden, waarin je dingen leert over verschillende situaties en hoe je omgaat met bepaalde informatie. Na het succesvol afronden van deze e-learning, ben jij klaargestoomd om aan het werk te gaan in je nieuwe functie! Zodra je bent begonnen word je gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Met de Talentmanager kun jij onder andere je ontwikkeling en voortgang bespreken en kan je terecht met verschillende vragen.

Jouw talent

Je bent mondeling en schriftelijk communicatief sterk en je vindt het leuk om mensen te woord te staan. Eerdere ervaring met klantencontact is fijn, maar het is geen must. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

  • Snel kan schakelen;
  • Gemotiveerd en representatief bent;
  • Een hbo- of wo-studie volgt of bent afgestudeerd op dit niveau;
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar bent (Van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur)

Wij bieden jou

  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand;
  • Een bruto uurloon van €14,00;
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag;
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar);
  • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen;
  • Een vast contactpersoon (talentmanager) om je ambities mee te bespreken

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.