Vakantiebaan in de thuiszorg

Uurloon € 11,90
Locatie Drachten
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Houd je ervan om mensen te verzorgen en voel jij je thuis in de zorg? Wil jij daarnaast iets extra’s verdienen en houd jij ervan om flexibel te werken? Lees snel verder en wie weet hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Wij helpen jou ontwikkelen
Bij Aethon staat de ontwikkeling van medewerkers centraal. Voordat jij aan de slag gaat, bieden wij jou een leuke en leerzame training aan. Hierdoor ben jij goed voorbereid om aan de slag te gaan als thuishulp! Je gaat de training Verpleegtechnische Vaardigheden volgen. Tijdens de training leer je onder andere hoe je een blaas moet spoelen, hoe je een wond en katheter moet verzorgen, hoe je medicatie moet klaarzetten en toedienen en hoe je insuline toedient. Aansluitend maak je een examen, zodat jij straks bevoegd bent om de vaardigheden in de praktijk toe te passen! Daarnaast wordt je gekoppeld aan een vast contactpersoon binnen Aethon, ook wel de Talentmanager. Bij de Talentmanager kan jij onder andere terecht met al je vragen en je bespreekt met hem of haar je ontwikkeling en voortgang.

Werken in thuiszorg zuidoost Friesland
Op een heerlijke zomerdag rijd je in je auto van huis naar huis en geef je 1 op 1 ondersteuning aan de mensen die dat nodig hebben. Je gaat werken met de doelgroep ouderen die nog graag thuis wonen, maar enkele ondersteuning nodig hebben bij bepaalde dagelijkse handelingen. Je biedt bijvoorbeeld ondersteuning bij het douchen, het aan- en uitkleden, het eten koken en het meten van de bloeddruk. Naast dat jij de ouderen de ondersteuning bied die zij nodig hebben, ben jij ook nog eens een fijn gezelschap! Zo wil je toch gezien worden? Je komt terecht in een hecht team, maar gaat veelal individueel aan het werk. Je collega’s staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Werken in de thuiszorg is flexibel, afwisselend en leuk!

 • De routes liggen o.a. in de plaatsen: Drachten, Oosterwolde, Ureterp en Wolvega.

Jouw talent

Jouw talent ligt in het verzorgen van mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast draag jij graag een extra steentje bij in de zorg. Je bloeit op als je werkt in de zorg en je wilt je graag verder ontwikkelen als een echte professional. Ook vinden wij het belangrijk dat jij:

 • Stevig in je schoenen staat
 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • In het bezit bent van rijbewijs B + vervoer
 • Je hebt al ervaring met ADL-handelingen
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een tijdelijk contract bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een bruto uurloon van €11,90
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een vast contactpersoon om je ambities mee te bespreken
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond.
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met jou.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.