Bijbaan thuiszorg Amstelring

Uurloon € 13,27
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een flexibel in te plannen bijbaan in de zorg? Ga dan via Aethon als medewerker thuiszorg aan de slag bij Amstelring in Amstelveen. Je verdient niet alleen een goed salaris, maar krijgt ook de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door trainingen!

Kleine en vertrouwde teams
Je komt te werken in kleine en vertrouwde teams. Hierdoor bouw je een warme relatie op met de ouderen. De wijkteams bestaan uit verpleegkundige, verzorgende en ondersteunend personeel. Samen draag jij bij aan het welzijn van ouderen in de wijk. Jij bevordert de zelfstandigheid van deze ouderen door hen te ondersteunen met algemene dagelijkse levensverrichtingen zoals wassen, aan- en uitkleden, eten en drinken. Ook ga je aan de slag met het uitdelen, het toedienen van medicatie en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Hier valt onder andere te denken aan: injecteren, zwachtelen en wondverzorging. Om te zorgen dat jij deze ouderen de juiste zorg kunt bieden krijg je voor aanvang van je dienstverband de training Basiszorg, Medicatie & Verpleegtechnische handelingen. Na deze tweedaagse training ben jij ready-to-go!

Jezelf door ontwikkelen? Dat kan!
Tijdens jouw dienstverband krijg jij een vast contactpersoon bij Aethon. Een talentmanager. Bij hem of haar kan jij terecht met al je vragen. Maar ook als jij jezelf wilt door ontwikkelen kan je bij deze contactpersoon terecht. In overleg met elkaar geven we sturing aan jouw carrière in de zorg!

Jouw talent

Jij volgt een zorgopleiding op mbo (minimaal niveau 3 en zorgstage succesvol afgerond), hbo of wo-niveau. Ook als jij deze opleiding hebt afgerond nodigen we je uit om te solliciteren. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat jij:

  • Een passie hebt voor de (ouderen)zorg
  • Het leuk vindt om zelfstandig te werken
  • Jezelf graag wilt ontwikkelen

Wij bieden jou

Jij krijgt van Aethon een contract voor een vast aantal uren per maand. Deze uren kan je zelf digitaal inplannen. Hierdoor kan je jouw werktijden flexibel indelen! Wel zo makkelijk als je ook nog rekening moet houden met je studie, sportactiviteiten en/of andere werkzaamheden. Ook bieden we jou:

  • Een tijdelijk dienstverband
  • Een salaris van €13,27 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
  • Een talentmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
  • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je softskills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen
Heb jij interesse in deze parttime baan?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapppen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.