Parttime ADL-assistent in de Thuiszorg

Uurloon € 12,05
Locatie Velsen-Noord
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgstudie of heb je deze afgerond? Wil je graag cliënten met een fysieke beperking zo zelfstandig mogelijk laten leven? Start dan als ADL-assistent bij Fokus Wonen in Velserbroek en doe direct praktijkervaring op!

Werken als ADL-assistent
Als ADL-assistent verleen je hulp op afroep. Dit wil zeggen: op momenten dat de cliënt zelf aangeeft behoefte aan hulp te hebben, bijvoorbeeld via een alarm-intercomsysteem dat in alle woningen aanwezig is. Het doel van dit unieke concept is, het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maken om in alle vrijheid en op hun eigen manier te leven.

Als je wordt afgeroepen help je cliënten bijvoorbeeld bij het aan- en uitkleden, bij het aantrekken van steunkousen, wassen en het bereiden van maaltijden. Ook werk je met actieve en passieve tilliften. Heel diverse taken die het mogelijk maken dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

Fokus Wonen in Velserbroek
Je komt te werken bij Fokus Wonen in Velserbroek. De vestiging is met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam en Haarlem. Ochtenddiensten starten om 07.00 uur en avonddiensten eindigen om 00.00 uur.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kan inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg. Daarnaast:

  • Volg je een zorg gerelateerde opleiding op minimaal MBO niveau 3 of 4. Of deze heb je met succes afgerond. Denk bijvoorbeeld aan Verzorgende IG, Verpleegkunde, Geneeskunde etc.
  • Vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

  • Een dienstverband bij Aethon met een vast aantal uur per maand
  • Een salaris van €12,05 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om te werken wanneer het jou uitkomt
Reageer nu!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewerkt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken op 06-11835403 of per mail via violinie.subramaniam@aethon.nl.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.