Bijbaan Pedagogisch Medewerker KDV en BSO

Uurloon € 14,03
Locatie Heerlen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij graag werken bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang in Heerlen? Vind je het leuk om met kinderen te werken en tegelijkertijd waardevolle praktijkervaring op te doen? Dan is deze bijbaan als pedagogisch medewerker iets voor jou!

Werken in zowel het KDV als de BSO!
In het kinderdagverblijf werk je met kinderen tussen de 0-4 jaar. Als pedagogisch medewerker werk je in een huiselijke sfeer en is er 1 op 1 aandacht voor ‘onze’ baby’. Op de peutergroep worden ze uitgedaagd om rollenspellen te spelen, lekker te bouwen met de blokken en nog veel meer. Je werkt in een fijn team en jij bent de aanpakker, die zij zoeken!

Als pedagogisch medewerker bij een BSO haal je de kinderen van 4 tot 13 jaar op bij school en brengt ze naar de BSO. Buiten spelen met vriendjes, voetballen op de sportvelden, creatief bezig zijn, kokkerellen of gewoon ‘chillen’ met vriendjes. BSO is immers vrije tijd. Je komt hier te werken in een creatief en sportief team. Er worden hier leuke dingen georganiseerd, waarin ieder kind helemaal zichzelf mag zijn.

Waar ga je werken?
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat Kinderopvang. In de praktijk werk je op één of een beperkt aantal locaties in Heerlen. Afhankelijk van je beschikbaarheid en wensen kijken we gezamenlijk waar je gaat werken. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar met het OV, ook vanuit Roermond of Maastricht.

Wil je weten of jou diploma in aanmerking komt, check het op deze link: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Jouw talent

Je bent enthousiast en energiek. Je bent ongeveer 8-16u per week inzetbaar en iemand die moeiteloos activiteiten organiseert, daarnaast heb je plezier in je werk en vindt samendoen en meedoen belangrijk.

Om in aanmerking te komen voldoe je aan één van de kwalificatie eisen:

 • Je hebt een propedeuse behaald voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen en/of Psychologie
 • Je bent in bezit van een bachelor of mastergraad richting Pedagogische Wetenschappen en/of Psychologie
 • Je bent 3e jaars hbo-student (of universitaire Pabo) en in het bezit van minimaal 120 studiepunten of een overgangsbewijs
 • Je bent 4e jaars hbo-student (of universitaire Pabo) en in het bezit van minimaal 180 studiepunten of een overgangsbewijs
 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma (bijv. onderwijsassistente) dat kwalificeert en volgt nu een hbo studie
Bij twijfel of je voldoet aan de juiste opleiding kun je direct contact opnemen met onze recruiter Anika Henderson.Je kunt haar bereiken via anika.henderson@aethon.nl of telefonisch via 0611085554 (bellen of whatsappen).

Wij bieden jou

 • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een salaris tussen de €14,03 en €14,37 bruto p/u
 • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang
 • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.