Bijbaan Pedagogisch Medewerker

Uurloon € 14,03
Locatie Heerlen
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben je nog niet afgestudeerd, maar wil je wel alvast graag ervaring opdoen, dan is dit de kans voor jou om al aan de slag te gaan!
Woon je in de regio Heerlen en wil je graag werken bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang? Vind je het leuk om met kinderen te werken en wil je daarmee waardevolle praktijkervaring op te doen? Maak ik je al enthousiast? Lees dan snel verder!

Werken op een KDV en BSO!
In deze bijbaan, ga je aan de slag in zowel het KDV als de BSO.
In een KDV werk je met kinderen van 0-4 jaar. Als pedagogisch medewerker laat je de kinderen in hun eigen tempo de wereld ontdekken. Je koestert en knuffelt, neemt de tijd voor vragen en verhalen en uiteraard kijk je naar de ontwikkeling van de kinderen. Ook organiseer je binnen en buiten leuke activiteiten.

Als pedagogisch medewerker bij een BSO haal je de kinderen van 4 tot 13 jaar op bij school en brengt ze naar de BSO. Daar bied je ze een fijne, gezellige, vertrouwde omgeving. Het ene moment doe je een potje voetbal met wat kinderen en daarna ga je met wat meiden lekker tekenen. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. De BSO vindt plaats na schooltijd of in schoolvakanties.

Deze uitdagende werkplek is voor Parttime uren van maandag t/m vrijdag tussen 07:30u -18:30u.

Waar ga je werken?
Je komt in dienst bij Aethon en haalt via ons een waardevol certificaat kinderopvang. In de praktijk werk je op één of een beperkt aantal locaties in of rondom Heerlen. Afhankelijk van je beschikbaarheid en wensen kijken we gezamenlijk waar je gaat werken. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar (ook vanuit Maastricht) met het OV en stuk voor stuk fijne werkplekken.

Zie jij dit als een mooie kans? Hieronder staat wat wij te bieden hebben, dus lees maar snel door.

Wil je weten of jou diploma in aanmerking komt, check het op deze link: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Jouw talent

Jij vindt jouw eigen ontwikkeling belangrijk en werkt hier dan ook graag aan. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en bent sociaal vaardig. Daarnaast voldoe je aan één van de kwalificatie eisen:

  • Je hebt een propedeuse behaald voor de opleiding; Pedagogische Wetenschappen, Psychologie;
  • Je bent in bezit van minimaal de helft van je mastergraad;
  • Je bent doordeweeks overdag beschikbaar;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
Ben jij een 3e of 4e jaar student van een pedagogische -of sociale HBO studie of in het bezit van een MBO diploma van een pedagogische -of sport gerelateerde studie ben je ook welkom om te solliciteren.
Bij twijfel kan je de studiecheck doen op www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang. Deze check is leidend!

Bij twijfel of je voldoet aan de juiste opleiding kun je direct contact opnemen met onze recruiter Anika Henderson. Je kunt haar bereiken via anika.henderson@aethon.nl of telefonisch via 0611085554 (bellen of whatsappen).

Wij bieden jou

  • Een dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand, voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris tussen €14,03 & €14,37 bruto p/u.
  • 8,33% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Vergoeding van onkosten, zoals je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en je inschrijving in het Personenregister Kinderopvang
  • Een startcursus en meerdere cursussen in de toekomst

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.